SNAUKLIPT: Beyoncé Knowles og Adrien Brody spiller sammen i 50-tallsfilmen Cadillac Records. Her er de på vei til settet sammen. Foto: All Over Press
SNAUKLIPT: Beyoncé Knowles og Adrien Brody spiller sammen i 50-tallsfilmen Cadillac Records. Her er de på vei til settet sammen. Foto: All Over Press Vis mer

Sjekk ut blonde Beyoncé

Popstjernen overrasker igjen.

Publisert
SEHER.NO:  "Destinys Child"-vokalisten Beyoncé Knowles (27) har gått gjennom en markant forandring for hennes nye filmprosjekt "Cadillac Records" der hun skal portrettere Blues-sangeren Etta James.

Ikke nok med at hun la på seg noen kilo, dama har også klippet og bleket håret til det nesten ugjenkjennelige!

Filmen, som omhandler oppbyggingen av Chess Records og livene til noen av USAs største musikalske legender, Muddy Waters, Leonard Chess, Little Water, Howlin' Wolf, Etta James og Chuck Berry, forteller en historie om 1950-tallets Chicago og om sex, vold, rasisme og rock n'roll.


Foruten Beyoncé kan filmen skilte med kjente navn som Adrian Brody og rapperen Mos Def.

Dette er den første filmen den populære vokalisten har spilt i siden Dreamgirls i 2006. Den gangen måtte hun slanke seg for å passe inn i rollen som delvis var basert på Diana Ross og The Supremes. 

I "Cadillac Records", derimot, har hun altså lagt på seg for å ligne mest mulig på den fyldige Etta James, som i dag er 70 år.


Men Beyoncé bruker ikke bare den blonde stilen på jobb. Sangerinnen viste fram sin korte og blonde frisyre på en opptreden under Conde Nast Media Groups Fifth Annual Fashion Rocks i september.

Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: La på seg 10 kilo for filmrolle

Se videoen her:
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer