Sjekk Trianas nye stil!

- Jeg bestemte meg for at jeg trengte en frisk forandring. Se video!

SEOGHØR.NO: Det var ikke bare årets «Paradise Hotel»-deltagere som fikk oppmerksomhet, da de feiret seg selv med forsinket premierefest i Oslo mandag.

Programleder Triana Iglesias dukket opp med flunkende ny lilla hårfarge, og la ikke skjul på at hun er svært fornøyd med forandringen fra sine vanligvis mørke lokker.

- Jeg bestemte meg for at jeg trengte en frisk forandring etter Mexico, og endte opp med lilla hår. Jeg er veldig fornøyd, sier Triana til Seoghør.no.

Selv om hun i år har fått hjelp av milliardærarvingen Paris Hilton til å lede programmet, legger ikke Triana skjul på at hun skal bruke tiden fremover til å unne seg noen late feriedager, etter flere måneders intensiv jobbing på Paradise-settet.

-  Jeg er veldig sliten nå, og merket godt at innspillingen varte en uke lenger i år. Nå skal jeg ta det med ro en periode, sier hun til Seoghør.no.

Triana er ikke den eneste norske kjendiskvinnen som har overrasket med hårfargen de siste månedene.

I juli 2012 innrømmet artisten Alexandra Joner at hun selv ble overrasket, da hun bleket håret.

Jeg får sjokk hver gang jeg ser meg i speilet. Men jeg liker det veldig godt.

- Akkurat nå føler jeg meg som Halle Berry i X-Men, og som en tegneseriefigur som er gæren og hopper rundt i trærne og syngerm sa hun til Seoghør.no.

LES OGSÅ:
Slik feirer Paradise-deltagerne seg selv