Hayden Panettiere:

Sjekk stjernens stilforvandling

30-åringen lot de gylne lokkene falle til fordel for en rocka sveis.

<strong>KLIPPET BORT:</strong> Det lange lyse håret er borte. Foto: NTB Scanpix
KLIPPET BORT: Det lange lyse håret er borte. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den amerikanske skuespilleren Hayden Panettiere (30) returnerte til sosiale medier med et brak onsdag, etter å ha vært fraværende i hele ti måneder.

Fansen kjente henne knapt igjen på selfien hun la ut på Twitter, og det er tydelig at stjernen har gjennomgått en aldri så liten stilforandring siden sist hun ga lyd fra seg.

Spekuleres rundt filmrolle

Panettiere, kjent fra blant annet tv-seriene «Nashville» og «Heroes», hadde nemlig en ganske mye kortere hårsveis enn man er vant til å se henne med.

I bildeteksten kommer hun også med en henvisning til karakteren hun spilte i den amerikanske skrekkfilmen «Scream 4», Kirky, som hadde en lignende, kort frisyre.

Håpefulle fans spår at stilendringen tyder på at skuespilleren returnerer til skrekkfilmuniverset. Ettersom en femte «Scream»-film har startet innspillingen, ifølge Deadline, er det slett ikke utenkelig.

Detaljer rundt filmen, slik som rollebesetning, er imidlertid ikke kjent, annet enn at den er ventet i 2021.

Mannen bak forandringen hennes, Leonard Zagimi, sier til E! News at Panettiere lenge har ønsket å gå for en kort sveis, men at hun ikke har hatt muligheten til det på grunn av jobben sin som skuespiller.

- Akkurat nå er hun fri og sa «la oss gjøre det», forteller han.

Sitatet fra Zagimi kan altså derimot tyde på at stjernen ikke er filmaktuell for tiden - verken i «Scream» eller noe annet.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Kjæresten i trøbbel

Årsaken til oppholdet fra sosiale medier skyldes ifølge nettstedet problemer på hjemmebane. Etter at det ble slutt med bokseforloveden Wladimir Klitschko i fjor, som hun har datteren Kaya (5) sammen med, gikk hun inn i et forhold med den amerikanske skuespilleren Brian Hickerson.

JULEBORDSINSPIRASJON: La deg inspirere av hårsveisen til Meghan Markle når julebordssesongen kommer i gang. Vis mer

Det siste året har ikke vært rosenrødt for paret, ettersom Hickerson har vært arrestert for en rekke voldshendelser, blant annet mot kjæresten.

Han ble i mai ilagt besøksforbud mot Panettiere, og hennes venner og familie skal ha uttrykt bekymring for henne. Det har Hickerson imidlertid tilbakevist.

- Bare for å være helt klar her, så er ikke Haydens venner og familie bekymret for henne i det hele tatt. Hayden er frisk og lykkelig, og det er også forholdet vårt. Mer enn dette ønsker jeg ikke å kommentere, så vær så vennlig og respekter privatlivet mitt, uttalte han i en pressemelding til Access Online.

I september ble det også kjent at Hickersons voldssak der Panettiere skal ha vært involvert, ble henlagt. De to er siden blitt observert sammen flere ganger, ifølge E! News.

STJERNEPAR: Victoria og David Beckham feirer 20 års ekteskap. Disse årene har vært preget av en rekke ulike stiler. Video: Rød Løper Vis mer

Fødselsdepresjon

Hayden Panettiere har tidligere også vært åpen om fødselsdepresjonen hun fikk da datteren kom til verden i 2014.

- Det er noe mange kvinner opplever. Mange tror fødselsdepresjon betyr at jeg har negative følelser for barnet mitt og at jeg vil skade det. Jeg hadde aldri disse følelsene, men noen kvinner har det. Det er et bredt spekter. Det er noe som må snakkes om og kvinner må vite at de ikke er alene, fortalte hun i programmet «Live with Kelly and Michael», ifølge nettstedet Toofab.

LES OGSÅ: - Kroppen min vil aldri bli den samme igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer