<strong>MISFORNØYD:</strong> Vesle Suri Cruise stråler vanligvis om kapp med sola, men hadde en dårlig dag, da hun tirsdag var med mamma Katie Holmes på tur i New York. Foto: All Over Press
MISFORNØYD: Vesle Suri Cruise stråler vanligvis om kapp med sola, men hadde en dårlig dag, da hun tirsdag var med mamma Katie Holmes på tur i New York. Foto: All Over Press Vis mer

Sjekk så Suri fjeset!

Handleturen gikk ikke helt som planlagt for Katie Holmes...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Som datter av filmstjernene Tom Cruise (49) og Katie Holmes (33), har fem år gamle Suri Cruise vokst opp i rampelyset.

Men noen ganger kan oppmerksomheten fra fans og fotografer bli i meste laget, noe Suri viste da hun tirsdag var på tur i New York med mamma Katie - som blant annet er kjent fra TV-serien «Dawson's Creek».

Vesle Suri viste tydelig med fjeset hva hun syntes om oppmerksomheten med en grimase.

Kun da hennes berømte mor tok henne med til en av New Yorks største lekebutikker, kom smilet tilbake til den vesle jenta.

Kanskje var det savnet etter bursdagsfeiringen i april, som ble for mye for Suri.

Tidligere i år avslørte Katie Holmes at hun hadde feiret datterens bursdag i en hel måned, med fester, kaker og gaver, og planlegger å gjøre dette hvert år til hennes øyensten blir voksen...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Stolt å være en del av mannens karriere

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer