Sjekk Reese Witherspoons stjernespekkede feiring

Jennifer Aniston og Taylor Swift var blant de celebre gjestene da blondinen fylte år – se bildene!

GODE VENNER: Jennifer Aniston var bare én av de mange (!) stjernene som feiret Reese Witherspoons 40-årsdag i helgen. Foto: Rex Features
GODE VENNER: Jennifer Aniston var bare én av de mange (!) stjernene som feiret Reese Witherspoons 40-årsdag i helgen. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Reese Witherspoon (40) debuterte som skuespiller allerede i 1991, og har siden den gang bygget seg opp en solid CV med roller i filmer som «Legally Blonde» og «Water for Elephants».

Med hele 25 år i bransjen under beltet, har Witherspoon naturlig nok blitt venn med flere andre superstjerner – og dét kom tydelig frem da hun i helgen arrangerte bursdagsfest.

Blant dem som sto på gjestelisten da blondinen fylte 40 år, var ifølge amerikanske medier ekteparene Jennifer Aniston (47) og Justin Theroux (44), og Nicole Kidman (48) og Keith Urban (48).

I tillegg tok Matthew McConaughey (46), Robert Downey Jr. (50) og Kate Hudson (36) del i festlighetene.

– Festen føltes veldig artig, avslappet og naturlig. Når Reese dro hjem klokken to om natten, smilte hun fra øre til øre. Det var tydelig at hun hadde hatt en fantastisk bursdagsfeiring, forteller en kilde til People.

Saken fortsetter under bildene.

Privatkonsert med Taylor Swift

Ikke bare var flere av gjestene kjente artister og skuespillere; også kveldens underholdningsinnslag var det én av verdens største stjerner som sto for.

Taylor Swift (26) sørget nemlig for å ta feiringen til et nytt nivå da hun dukket opp og spilte megahiten «Shake It Off».

Noen timer senere inntok også bursdagsbarnet selv scenen og sang – med Keith Urban på gitar – deler av «Sweet Home Alabama», som også er navnet på en av hennes mest populære filmer.

«Du kan ta jenta ut av Sørstatene, men du kan ikke ta Alabama ut av jenta! Gratulerer med dagen, @reesewitherspoon», lød teksten under videoen av opptredenen.

Crazy on the dance floor? #BirthdayWeekend #MomsInTown

En video publisert av Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Happy Saturday y'all!!#BirthdayWeekend

Et bilde publisert av Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

This is 40 ... I am one lucky gal

Et bilde publisert av Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

LES OGSÅ: Snakker ut om kvelden hun ble arrestert

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer