Sjekk Ole Torps TV-stunt

«Aktuelt»-programlederen overrasket alle da han tok på seg jordbærlue.

LUE-STUNT: Den vanligvis så seriøse «Aktuelt»-programlederen overrasket nok både forfatter, blogger og jouranlist Susanne Kaluza (t.v), Frps Aina Stenersen og TV-publikum da han satte på seg jordbærlua Kaluza hadde med seg i studio. Foto: Skjermdump, NRK
LUE-STUNT: Den vanligvis så seriøse «Aktuelt»-programlederen overrasket nok både forfatter, blogger og jouranlist Susanne Kaluza (t.v), Frps Aina Stenersen og TV-publikum da han satte på seg jordbærlua Kaluza hadde med seg i studio. Foto: Skjermdump, NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: NRK-journalist Ole Torp (61) er godt kjent for sin myndige tone i statskanalens debattprogram «Aktuelt».

Men under en debatt om rådyre merkeklær til småbarn i mandagens program, overrasket han nok de fleste, både i studio og foran TV'en, med et uventet stunt.

Debattdeltaker Susanne Kaluza, blant annet kjent som blogger og forfatter, hadde med seg en rundt 20 år gammel jordbær-strikkelue, for å vise at kvalitet og pris ikke nødvendigvis går ut på ett.

- Dette her er yngdlingslua til mine barn, som det står Marlene Krogstad inni, og Marlene Krogstad er beviselig en 26 år gammel lærerstudent, forteller Kaluza i NRK-programmet.

- Så den har gått i arv, denne jordbærluen? sier programleder Ole Torp interessert, og strekker seg etter det fruktige hodeplagget.

- Den er fin! For både barn og voksne, ikke sant, konkluderer Torp - mens han setter på seg barnelua, som imidlertid er i minste laget.

Den uventede gesten ser uansett ut til å more både Kaluza og motdebattant Aina Stenersen, vararepresentant i Stortinget for Frp, som begge smiler bredt av programlederens lue-stunt!

LES OGSÅ: - Jeg spontanaborterte på TV-settet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer