LUKSURIØSE VANER: Den prisbelønte sangstjernen Mariah Carey delte nylig et Instagram-bilde med fansen sin, der man får innblikk i divaens dyre vaner. Det imponerende sko-rommet er 45-åringens yndlingsrom, røper hun. Foto: Skjermdump fra Instagram/ INFPhoto.com/ Splash News
LUKSURIØSE VANER: Den prisbelønte sangstjernen Mariah Carey delte nylig et Instagram-bilde med fansen sin, der man får innblikk i divaens dyre vaner. Det imponerende sko-rommet er 45-åringens yndlingsrom, røper hun. Foto: Skjermdump fra Instagram/ INFPhoto.com/ Splash NewsVis mer

Sjekk Mariah Careys skohylle!

Sangstjernen Mariah Carey legger ikke skjul på hva som er favorittrommet hennes i huset...

SEOGHØR.NO: I disse dager er Mariah Carey (45) opptatt med konserter i Las Vegas, og de ekstravagante omgivelsene i «syndens by» passer sikkert sangstjernen svært godt.

Imidlertid har den nyforelskede tobarnsmoren også luksuriøse omgivelser å boltre seg i hjemme i New York.

«We Belong Together»-sangeren delte nylig et innblikk i leiligheten sin med Instagram-fansen, fra det hun omtaler som «favorittrommet» sitt.

Sangdivaens Instagram-bilde viser én vegg av det som tilsynelatende er et helt rom kun tilegnet sko. Veggen er dekket med minst fire hyllerader i syv etasjer, som inneholder over 90 par sko.

«Alltid favorittrommet mitt i huset....» skriver Carey til bildet, fulgt av emneknagger for «sko, sko og mer sko».

Saken fortsetter nedenfor.

Misunnelse og kritikk

En rekke av Mariah Careys Instagram-følgere er svært begeistret for bildet, og mange gir uttrykk for at de er misunnelige på stjernens walk-in-skoskap og imponerende skosamling.

Andre påpeker derimot at det hele er usmakelig: «La oss kjøpe mat til noen fattige» kommenterer brukeren «polinne_chrabamczuk». «Det er barn som sulter, din dust» mener brukeren «erinjeanwalsh».

Dette er ikke første gang glamour-elskende Mariah har gitt fansen et innblikk i New York-leiligheten sin, som ifølge Architectural Digest er en leilighet over tre plan i art deco-stil.

Saken fortsetter under bildet.

EKTE DIVA: Mariah Carey er kjent for ikke å spare på noenting, verken på scenen eller i privatlivet. Da hun hadde sin første Las Vegas-konsert på Caesars Palace i mai, inkluderte showet både en vannscooter, synging på en myk seng - og en rosa kabriolet. Foto: Splash News
EKTE DIVA: Mariah Carey er kjent for ikke å spare på noenting, verken på scenen eller i privatlivet. Da hun hadde sin første Las Vegas-konsert på Caesars Palace i mai, inkluderte showet både en vannscooter, synging på en myk seng - og en rosa kabriolet. Foto: Splash News Vis mer

I 2002 var hun nemlig med i MTV-programmet «Cribs», og dengang ble både det store sko-rommet og den enorme garderoben hennes dokumentert. I programmet opplyste Mariah Carey seerne om at gulvet i rommene var dekorert med bladgull, og hun pekte ut en innfelt «M» i flisene.

- Stilen jeg foretrekker er en høy stiletthæl, og det merket jeg foretrekker er alle som holder seg til den stilen, kommenterer hun i episoden ifølge DailyMail.

I etterkant har Mariahs «Cribs»-episode fått en slags kultstatus, og i april trakk MTV frem noen av høydepunktene fra episoden. Ifølge MTV ligger luksusleiligheten i området Tribeca og strekker seg over omlag 1022 kvadratmeter.

ELSKER HÆLER: Mariah Carey på Billboard Music Awards i midten av mai, iført en sort kjole og matchende, høyhælte sko. Foto: Broadimage
ELSKER HÆLER: Mariah Carey på Billboard Music Awards i midten av mai, iført en sort kjole og matchende, høyhælte sko. Foto: Broadimage Vis mer

LES OGSÅ: - Kim har leid inn personlig trener for North (2)