RIBBET: Bicepsene struttet, og Madonna hadde knapt fett på kroppen, da hun var ute og spiste middag med venner i New York.  Foto: All Over Press
RIBBET: Bicepsene struttet, og Madonna hadde knapt fett på kroppen, da hun var ute og spiste middag med venner i New York. Foto: All Over PressVis mer

Sjekk Madonnas kropp

Madonna er 48 år, og har sannsynligvis aldri vært i bedre form.

SEHER.NO: Jo gamlere man blir, jo mer kreves det for å holde seg i form. 48 år gamle Madonna tar utfordringen til fulle.

Bicepsene struttet, og hun hadde knapt fett på kroppen, da hun var ute og spiste middag med venner i New York.

Superstjernen har alltid holdt seg i god form, men hun har sannsynligvis aldri vært så veltrent som nå – i en alder av 48 år.

”Who’s that girl?,” ville sannsynligvis 1984-versjonen av Madonna ropt til speilet om hun hadde sett seg selv i dag. For kontrastene er gedigne til det 25 år gamle stjerneskuddet som den gang erobret verden.

Den angivelige grunnen for hardkjøret, er at Madonna føler et stort press for å yte sitt beste på Live Earth-konserten på Wembley 7. juli.
- Planetens tilstand, er noe hun føler veldig sterkt for. Hun føler at på Live Earth snakker hun til planeten, og hun vil åpenbart ta seg godt ut. Verdens øyne vil være på henne, og hun er veldig bevisst på at hun begynner å bli eldre. Hun har kastet seg inn i et fitnessregime som aldri før, sier en venn av henne til Daily Mail.

Pilates, yoga, 200-400 sit-ups hver dag og såkalt gyrotonic trening, står på programmet til treningsnarkomanen Madonna.

Madonna sliter åbenbart med mindre laster enn andre superstjerner, som legger seg inn for alkohol- og narkotikaavhengighet i hopetall .

Men hva med litt treningsrehab, Madonna?


LES OGSÅ: Verdens vakreste ben

Vil du ha Madonnas "Like a virgin" som ringetone?
Send kode STRUE 18156 til 2084 (35 kr).