Sjekk Lene Nystrøms ekstreme stilforvandling

- Jeg kan ikke bare være «gutte-Lene», sier popstjernen til Seoghør.no.

SEOGHØR.NO: Lørdag var det artist Lene Nystrøm (41) som sto i sentrum i TV 2-suksessen «Hver gang vi møtes».

Tobarnsmoren har siden karrieren tok av med gruppen Aqua på slutten av 90-tallet, vært en av Norges desidert hotteste popstjerner - og har vært en naturlig del av motebildet siden suksesslåten «Barbie Girl» ble sluppet i 1997.

Under Aquas storhetstid hadde Lene Nystrøm en leken og vågal stil, og gikk gjerne ikledd korte magetopper, «baggy» bukser og skyhøye platåsko - og den knallrøde og sorte hårsveisen var popstjernens signatur-look.

Til Seoghør.no har tobarnsmoren tidligere sagt at hun nå lar hverdagsformen påvirke hvordan hun kler seg:

- Jeg kler meg etter humør. Jeg er veldig glad i å gå i bukse, for det gjør at jeg føler meg sterkere. Men jeg har begynt å gå litt mer i kjole, for det kler meg også å være litt feminin en gang innimellom - og ikke bare «gutte-Lene».

Se hele intervjuet med Lene Nystrøm i videoen under:

- Hvordan har du forandret stil etter at du fylte førti?

- Jeg tror ikke at det at jeg har fylt førti har gjort noe med min stil i det hele tatt. Jeg går ikke så fryktelig mye opp i mote som det jeg har gjort. Så det er nok forskjellen. Jeg kler på meg det jeg har lyst til, og henger meg ikke så mye opp i «fashion» mer, og gidder ikke fashion weeks.

DEN GANG DA: Vokalist og frontfigur Lene Nystrøm var eneste nordmann og jente i den danske supergruppen Aqua, som slo gjennom i 1997. Her side om side med Søren Rasted, René Dif og Claus Norreen. I 2001 giftet Lene og Søren seg, og paret har to barn sammen. Foto: All Over Press
DEN GANG DA: Vokalist og frontfigur Lene Nystrøm var eneste nordmann og jente i den danske supergruppen Aqua, som slo gjennom i 1997. Her side om side med Søren Rasted, René Dif og Claus Norreen. I 2001 giftet Lene og Søren seg, og paret har to barn sammen. Foto: All Over Press Vis mer

I 2009 kåret Se og Hør Lene Nystrøm til årets moteikon, men overfor bladet innrømmet popstjernen at hun ikke alltid har vært like stilsikker:

- Jeg hadde nok ikke fått denne prisen for ti år siden. De siste årene har jeg funnet meg selv. Jeg har alltid vært opptatt av mote, men jeg har blitt mer stilren de siste årene. Og ikke minst tryggere på hvem jeg er, fortalte hun den gang.

Se video av en tårevåt Lene i «Hvert gang vi møtes» her:

LES OGSÅ: Derfor gikk Lene med den samme genseren i hver «The Voice»-episode