Sjekk Kylie Jenners sminketabbe!

Kim Kardashians halvsøster ble avslørt på den røde løperen.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den unge reality-stjernen Kylie Jenner (17), har tidligere avslørt at hun liker å «jukse» leppene sine større ved hjelp av sminke.

Imidlertid var det en helt annen kroppsdel «Keeping Up With the Kardashians»-profilen fikk mest oppmerksomhet for i London lørdag kveld.

I tillegg til å ha sminket de omdiskuterte leppene sine knallrøde, hadde 17-åringen angivelig prøvd å fremheve brystpartiet sitt ved hjelp av pudder.

- Hvis du tar en nærmere titt på kløften hennes, er det lett å få øye på det mørke solpudderet hun brukte for å forsterke kurvene sine! skriver nettstedet Too Fab.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ ALLES LEPPER: De svært fyldige leppene til Kylie har fått mye oppmerksomhet de siste månedene. Selv har hun hevdet at de bare er sminket større. Foto: Stella Pictures
PÅ ALLES LEPPER: De svært fyldige leppene til Kylie har fått mye oppmerksomhet de siste månedene. Selv har hun hevdet at de bare er sminket større. Foto: Stella Pictures Vis mer

Kylie var iført et helsort antrekk med en gjennomskinnelig topp på lanseringen til sminkemerket Nip + Fab, som hun er ny ambassadør for, i den engelske hovedstaden. På tross av at TV-stjernen tidligere har vist seg uten sminke Instagram-profilen sin, var Kylie også denne kvelden stylet med sin karakteristiske kraftige sminke. 

Sminke-forvandling

Det siste året har tenåringen fått mye oppmerksomhet for sitt endrede utseende, og spekulasjonene om hvorvidt hun har lagt seg under kniven har rast i kjendispressen.

Selv har Kylie Jenner begrunnet nyere endringer i utseendet sitt med nettopp smarte sminketriks.

Saken fortsetter under bildet.

UHELDIG: Da Kim Kardashian gjestet Givenchy-visningen under moteuken i Paris nylig, avslørte den sterke blitsen at hun hadde brukt konturering rundt nesen. Foto: REX/All Over Press
UHELDIG: Da Kim Kardashian gjestet Givenchy-visningen under moteuken i Paris nylig, avslørte den sterke blitsen at hun hadde brukt konturering rundt nesen. Foto: REX/All Over Press Vis mer

- Dere har sett meg vokse opp siden jeg var ni år gammel. Ansiktet mitt vil forandre seg. Jeg vet hvordan jeg skal sminke meg, med konturering og alt mulig. Jeg er ikke imot plastisk kirurgi. Jeg hadde aldri nektet det, men jeg ønsker det ikke akkurat nå, sa Kylie om utseendet sitt til Cosmopolitan i januar.

Såkalt konturering, der man bruker henholdsvis mørkere og lysere sminke til å «forme» ansiktet, er en velkjent teknikk blant mange stjerner.

Britney Spears (33) vakte oppsikt på forsiden av magasinet Women's Health før jul, der sminketeknikken skal ha endret ansiktet hennes i betydelig grad.

Også Kylies storesøster Kim Kardashian (34) benytter seg av teknikken, men selv den svært stilbevisste stjernen har vært mindre heldig med sin bruk av konturering - som under moteuken i Paris nylig.

LES OGSÅ: Brukte sønnens dåpspenger til å betale gjeld

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer