JUBILEUM: I år er det ti år siden Lindsay Lohan, Amanda Seyfried, Lacey Chabert og Rachel McAdams gjorde braksuksess med tenåringsfilmen «Mean Girls».
JUBILEUM: I år er det ti år siden Lindsay Lohan, Amanda Seyfried, Lacey Chabert og Rachel McAdams gjorde braksuksess med tenåringsfilmen «Mean Girls».Vis mer

Sjekk hvordan de ser ut nå

Ti år er gått siden «Mean Girls»-jentene skapte rosa revolusjon på filmlerretet. Se hvordan stjernene ser ut i dag!

SEOGHØR.NO: Filmen «Mean Girls» ble en hit over natten, da den hadde premiere i 2004.

High school-dramet om den 16 år gamle jenta Cody som sliter med å tilpasse seg livet på en ny skole har fått mye av æren for at Hollywood i årene siden har satset stort på liknende filmer, og TV-serier som «Gossip Girl».

- De jentene revolusjonerte filmbransjen. De fant opp tenåringssjangeren på nytt, skriver bladet Hello i en hyllest.

Møtte veggen

SKANDALISERT FILMSTJERNE: Lindsay Lohan har slitt tungt etter Mean Girls-suksessen.
SKANDALISERT FILMSTJERNE: Lindsay Lohan har slitt tungt etter Mean Girls-suksessen. Vis mer

Mest oppmerksomhet av skuespillerne fikk Lindsay Lohan. Selv om hun opprinnelig ønsket seg rollen som en av de slemme jentene, takket hun raskt ja, da hun ble tilbudt hovedrollen.

Årene etter «Mean Girls»-suksessen har imidlertid vært preget av mange nedturer for den berømte rødhårete jenta.I tillegg til flere opphold på avvenningsklinikker, har hun blitt dømt til fengsel for fyllekjøring og slitt med et svært betent forhold til sin far, Michael Lohan.

«Mamma Mia!»-suksess

STOR SUKSESS: Mamma Mia! forsterket Amanda Seyfrieds plass på filmstjernehimmelen.
STOR SUKSESS: Mamma Mia! forsterket Amanda Seyfrieds plass på filmstjernehimmelen. Vis mer
SOLID KARRIERE: Rachel McAdams har hatt en rekke roller og er fortsatt svært aktiv som skuespiller.
SOLID KARRIERE: Rachel McAdams har hatt en rekke roller og er fortsatt svært aktiv som skuespiller. Vis mer

For Amanda Seyfried har pilen pekt i helt mosatt retning.

Etter braksuksess i musikk-filmen «Mamma Mia!» har Seyfried blant annet fått ros for sin innsats i filmatiseringen av «Les Miserables» og filmen «Lovelace», hvor hun spiller pornostjernen Linda Lovelace.

Hun utvekslet også et hett kyss med Megan Fox i filmen «Jennifer's Body».

- Vi kysset veldig bra sammen. Vi har samme måte å kysse på! Når jeg ser scenen nå synes jeg den er veldig sexy, har Seyfried sagt om scenen.

Rachel McAdams - som spilte sjefsbølla Regina i «Mean Girls» - har blant annet gjort suksess med roller i den Oscar-nominerte filmen «Midnight in Paris» og de to siste Hollywoodfilmene om detektiven Sherlock Holmes.

Hun har også blitt koblet til filmstjernekollegaen Bradley Cooper, etter at et to år langt forhold til «Midnight in Paris»-kollegaen Michael Sheen tok slutt i fjor.

Barnestjerne kastet klærne

ROET NED: Lacey Chabert har vært skuespillerstjerne både som barn og voksen, men har de siste årene roet ned på karrieren.
ROET NED: Lacey Chabert har vært skuespillerstjerne både som barn og voksen, men har de siste årene roet ned på karrieren. Vis mer

Lacey Chabert hadde vært barnestjerne i TV 2-serien «Party of Five» i flere år før hun spilte i «Mean Girls.

I årene etterpå har det stort sett blitt roller i mindre kjente filmer og TV-serier på Lacey, som spilte ungjenta Claudia i «Party of Five».

I oktober 2013 fikk hun imidlertid oppmerksomhet, da hun kastet klærne på forsiden av herrebladet Maxim.

To måneder senere giftet hun seg med kjæresten David Nedhar.

«Jeg begynner 2014 som en frue! I løpet av ferien, min beste venn og livs kjærlighet... vi to ble mann og kone!», twitret «Party Of Five»-stjernen begeistret etter seremonien.

LES OGSÅ: «Party of Five»-stjernen kaster klærne