Sjekk hvem som slo seg løs i fotoboksen

Se og Hørs fotoboks gjør comeback etter dundrende suksess blant deltagerne på fjorårets store kjendisgalla. Her kan du se høydepunktene!

GOD STEMNING: Hanne Sørvaag og Stian Blipp var to av svært mange kjendiser som tok turen innom Se og Hørs fotoboks på fjorårets store kjendisgalla. Foto: Espen Solli, Se og Hør
GOD STEMNING: Hanne Sørvaag og Stian Blipp var to av svært mange kjendiser som tok turen innom Se og Hørs fotoboks på fjorårets store kjendisgalla. Foto: Espen Solli, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Stian Blipp var en av kjendisene som kunne juble høyest på Se og Hørs store kjendisgalla i fjor, da han ble kåret til Norges best kledde mann.

- Det er veldig gøy å få en slik pris. Jeg har møtt mange menn som sier «hvorfor skal jeg gå med klær når jeg ser så jævlig bra ut naken», men det er en fyr som heter Mark Twain som har et bra sitat, «clothes make the man, naken people have little or no influense on society», sa Blipp i takketalen.

Men det var ikke bare den gjeve prisen som fikk fram smilet hos Blipp under kjendisgallaen, som førstkommende mandag arrangeres for andre gang.

Elleville bilder

På det kjendistunge nachspielet på Theatercafeen i Oslo, hadde Se og Hør satt opp en fotoboks, som Blipp og de andre fest-deltagerne fritt kunne bruke til å ta sine egne minner fra den store kvelden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer