Sjekk hvem som havnet på samme rom!

Arnold Schwarzenegger fikk seg en overraskelse da han så hvem som lå i nabosenga...

FRA FILMSETTET TIL SYKESENGEN: Både Sylvester Stallone og Arnold Schwarzenegger måtte til sykehus etter å ha gjort stuntscener i sine siste actionfilmer. Men mange fans tviler på at sykehusbildet er ekte. Foto: All Over Press
FRA FILMSETTET TIL SYKESENGEN: Både Sylvester Stallone og Arnold Schwarzenegger måtte til sykehus etter å ha gjort stuntscener i sine siste actionfilmer. Men mange fans tviler på at sykehusbildet er ekte. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Helt siden de herjet kinolistene som «The Terminator» og «Rambo» på 1980- og 90-tallet har  Arnold Schwarzenegger(64) og Sylvester Stallone (65) vært to av Hollywoods største actionstjerner.

Men at også alderen innhenter de to tøffingene ble de begge et synlig bevis på da de ifølge Arnold selv havnet på samme sykehus-rom etter å ha skadet seg under nylig innspilte stunt-scener.

«Etter alle stuntene og julingen i forbindelse med «The Expendables 2» og «The Last Stand» var det tid for å fikse på skulderen min. Se hvem som tilfeldigvis havnet i køen ved siden av meg mens han ventet på en skulder operasjon»
, skriver Arnold på sin hjemmeside hos blogg-nettstedet Whosay.com, og legger ved et bilde av de aldrende filmstjernene.

Så fort de er ute fra sykestuen skal duoen etter planen spille inn en ny film sammen kalt «The Tomb».

Bildet har vakt oppsikt på nettet, men ifølge Daily Mail tviler flere fans på at det er ekte, siden begge filmstjernene tilfeldigvis har filmer å markedsføre.


Flere fans har også påpekt at Stallones sprøyte i halsen tyder på at det hele er en arrangert spøk.

Bruce Willis (56), Dolph Lundgren (54), Jet Li (48), Jason Statham (44), Jean-Claude van Damme (51), Chuck Norris (71) er blant de andre action-veteranene som spiller i «The Expendables 2».

Filmen har norsk premiere 5. oktober.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se, nå er Arnold tilbake!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer