<strong>FORANDRING FRYDER:</strong> Michael Douglas har endret fargen på sin grå hårmanke i anledning sin nye film. Foto: All Over/Fame Flynet Norway
FORANDRING FRYDER: Michael Douglas har endret fargen på sin grå hårmanke i anledning sin nye film. Foto: All Over/Fame Flynet Norway Vis mer

Sjekk hvem som har byttet hårfarge!

Hollywood-stjernen Michael Douglas er ikke lenger noen sølvrev...

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Wall Street»-stjernen Michael Douglas (67) er kjent for å bære sin grå hårmanke med stolthet.

Derfor var det mange som sperret øynene opp, da Douglas kom ut av restauranten Mr. Chow i Beverly Hills, med mørke lokker på hodet.

Ifølge Daily Mail er det imidlertid verken forfengelighet eller oppfordringer fra hans 25 år yngre skuespillerkone Catherine Zeta-Jones (42), som har fått Michael til å besøke frisøren.

Avisen hevder stilforandringen er en del av forberedelsene til hans nye rolle som den kjente pianisten Liberace.

For rollen i filmen - hvor han spiller sammen med blant annet med Matt Damon - har Douglas også lagt seg i hardtrening på pianoet.

Hovedrollen kommer som en opptur etter at Douglas i fjor kjempet mot sin kreftdiagnose. 67-åringen vant til slutt den tøffe kampen, og er nå tilbake for fullt.

Foreløpig er det imidlertid ikke kjent om han kommer til å beholde sin nye hårfarge etter at filminnspillingen er ferdig...

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Røyket måneder etter at han ble kreftfri

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer