EN NY MANN: Mickey Rourke, her sammen med sin kjæreste Anastacia Makarenko, er ikke til å kjenne igjen med kort hår. Foto: Stella Pictures
EN NY MANN: Mickey Rourke, her sammen med sin kjæreste Anastacia Makarenko, er ikke til å kjenne igjen med kort hår. Foto: Stella Pictures Vis mer

Sjekk hvem som er ute med kjæresten!

Mickey Rourke er ikke til å kjenne igjen med ny sveis.

SEHER.NO: «Iron Man»-stjernen Mickey Rourke (57) kjølte seg ned med kjæresten Anastacia Makarenko (24), i New York City i går. De ruslet rundt i gatene og kjøpte seg is, på den stekende varme dagen.


Den barske 57-åringen har sverget på at han er en ny mann, etter at han møtte sin vakre modellkjæreste. Og han ser definitivt helt annerledes ut med denne nye, korte sveisen.

Filmstjernen og den russiske modellen har var kjærester siden de møttes på en photoshoot i fjor.

Den nye hårsveisen er ikke alt som er nytt i den tidligere rundbrennerens liv.


- Det er så nytt for meg, det å være ærlig og trofast i et forhold. Jeg har ikke vært slik på minst 23 år, så det er ikke enkelt for meg. Jeg kunne jo alltids gjort noe dumt, men så må man jo leve med seg selv etterpå også, sier Rourke til People.


Men et giftemål har han enda ikke vurdert.


- Jeg har ikke spurt henne enda. Jeg har bare ikke tenkt på det, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
- Jeg lå med 14 kvinner på en kveld