Sjekk hvem som er klar for Eurovision!

På 70-tallet smeltet han kvinnehjerter over hele verden, nå vil den aldrende smørsangeren vinne Melodi Grand Prix for Storbritannia.

GIR ALT: Engelbert Humperdinck lover å gi alt i Eurovision Song Contest for Storbritannia. Foto: Stella Pictures
GIR ALT: Engelbert Humperdinck lover å gi alt i Eurovision Song Contest for Storbritannia. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Helt siden Katarina and the Waves i 1997 vant den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen med «Love Shine A Light», har Storbritannia sendt alt fra sin kjente komponist Andrew Lloyd Webber til boybandet Blue uten å klare å gjenta suksessen.

I år satser BBC på at den store fanskaren til smørsangeren Engelbert Humperdinck skal bli tungen på vektskålen, som sender ham til topps foran vår egen Tooji og de andre Eurovision-deltagerene i finalen i Aserbadsjan.

I motsetning til i Norge er det verken delfinaler eller en nasjonal finale i Storbritannia før den internasjonale MGP-finalen.

Humperdinck (75) er best kjent for sine landeplager - også i Norge - som «Quando, Quando, Quando», «The Last Waltz», og «Release Me».

Han har solgt tilsammen over 150 millioner plater og mottatt 63 gullplater og 24 platinaplater.

Som en av de største kringkasterne i Eurovision-samarbeidet er Storbritannias bidrag automatisk kvalifisert til finalen 26. mai.

- Jeg er veldig spent og gleder meg enormt til å gå på scenen, sier Humperdinck ifølge BBC.

Sangeren var på 70-tallet også kjent for sitt store dametekke. Sangeren har ifølge Daily Mail tidligere uttalt at han «har vært involvert i flere farskapssaker enn han har eid madrasser».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: MGP-Hanne flyttet hjem etter fem år

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer