Prins William og John Carew sammen på fotballkamp:

Sjekk hvem som dukket opp på tribunen med Carew

Dette er imidlertid ikke første gang de møtes.

JUBLET: Prins William og John Carew så ut til å komme godt overens under fotballkampen. Foto: NTB scanpix
JUBLET: Prins William og John Carew så ut til å komme godt overens under fotballkampen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Det er ikke lenge til prins William (35) blir pappa for tredje gang, ettersom hertuginne Kate (36) har termin senere denne måneden.

Mens hertuginnen angivelig hviler hjemme i Kensington Palace, ble prinsen tirsdag kveld observert på tribunen i Villa Park i Birmingham for å få med seg kampen mellom Aston Villa og Cardiff City.

GUTTA KRUTT: John Carew er kjent for sin celebre vennegjeng, men at han er god kamerat med selveste prins William, overgår det meste. Foto: NTB scanpix
GUTTA KRUTT: John Carew er kjent for sin celebre vennegjeng, men at han er god kamerat med selveste prins William, overgår det meste. Foto: NTB scanpix Vis mer

Prins William var imidlertid i godt selskap, og satt sammen med norske John Carew (38) på tribunen.

Carew spilte for den engelske fotballklubben Aston Villa fra 2007 til 2011.

På bildene som er tatt fra tribunen ser man at Carew og prins William ler og hygger seg i lag, og de har antakeligvis nok å snakke om.

FELLES INTERESSE: Det så ut til at prins William og den tidligere Aston Villa-spilleren hadde nok å snakke om. Foto: NTB scanpix
FELLES INTERESSE: Det så ut til at prins William og den tidligere Aston Villa-spilleren hadde nok å snakke om. Foto: NTB scanpix Vis mer

Aston Villa er nemlig prinsens favorittlag, og han var ikledd et skjerf i lagfargene burgunder og lyseblå under kampen.

Det tok lang tid før de to celebre tilskuerne kunne juble, men i det 85. minutt scoret Jack Grealish på et eventyrlig skudd fra 18 meter. Villa vant kampen 1-0.

Dilemma

Den 35 år gamle prinsen er også president for det engelske fotballforbundet, Football Association.

Tidligere i år ble det kjent at han står overfor et dilemma denne våren, ettersom finalen i FA-cupen er lagt til samme dato som bryllupet til lillebror Harry og Meghan Markle.

Bryllupet finner sted den 19. mai, men Kensington Palace har insistert på at de to begivenhetene ikke vil krasje med hverandre.

Det er nemlig forventet at Harry og Markle vil gifte seg på formiddagen, mens finalen sparkes i gang på Wembley stadion først klokka halv seks om ettermiddagen.

STRÅLTE: Hertuginne Kate og prins William var fornøyde med besøket sitt så langt, og Kate så frem til en dag med mer utendørsaktiviteter. Video: Kine Falch / Reporter: Henriette Eilertsen Vis mer

Møttes før

Møtet på fotballtribunen er ikke første gang John Carew og prins William møtes. De begge var nemlig til stede under slottsmiddagen da hertugparet besøkte Oslo i februar.

Prins William og hertuginne Kate hadde et tett program da de besøkte hovedstaden tidligere i år.

De fikk blant annet en omvisning rundt i Ingrid Alexandras skulpturpark, som ligger i Slottsparken, der svært mange møtte opp for å få et glimt av de kongelige gjestene.

Overfor Se og Hør kunne hertuginne Kate fortelle at hun var svært tilfreds med besøket.

- Jeg har virkelig kost meg under oppholdet så langt. Vi har et veldig interessant program foran oss, sa hertuginne Kate til Dagbladet.

- Vi gleder oss til å møte flere nordmenn, men jeg må forbedre norsken min kjenner jeg, sa hun videre.

LES OGSÅ: Slår tilbake mot vektkritikken

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer