Sjekk hvem som dukket opp i London!

Dagen før premieren på sin siste superhelt-film gikk Hugh Jackman rundt i hovedstaden som en vanlig mann.

Se video fra premieren og klipp fra filmen i videoen over. 

SEOGHØR.NO: Hugh Jackman (44) var i England denne uken for kaste glans over sin nye film «The Wolverine», som hadde London-premiere tirsdag kveld.

Kjekkasen sørget for å ha alles øyne på seg da han kom kjørende inn på den røde løperen i en hvit sportsbil. Kledd i en marineblå dress og åpen hvit skjorte hoppet han ut av bilen med et stort glis rundt munnen og vinket til de fremmøtte.

Overivrige fans hadde overnattet foran den røde løperen for å sikre seg et glimt av sitt idol.

Det de ikke visste var at Hugh dagen før gikk nærmest ubemerket rundt i Londons gater på shopping med kona Deborra-Lee Furness.

Paret småsnakket med fotografer, men hadde ikke med seg noen livvakter eller assistenter på utflukten og Jackman kunne gå ubemerket rundt i hovedstaden. 

Rollen som Wolverine krevde at Hughs fysiske form var på topp, og til avisen The Telegraph forteller han at han fikk trenings- og ernæringstips av sin muskuløse filmkollega Dwayne «The Rock» Johnson. 

- Jeg gikk ned mange kilo etter rollen i «Les Miserables» og spurte ham hva jeg burde gjøre og han ga meg en kopi av dietten sin. La meg få si at det var brutalt - og jeg gjennomførte bare halve, sier Hugh. 

Den australske skuespilleren koste seg på filmpremieren sammen med kona, men dagen etter var han igjen i gang med sitt strenge treningsregime. Onsdag startet han dagen med en intensiv sykkeløkt i Londons gater sammen med sin personlige trener. 

LES OGSÅ: Frustrert av homseryktene


FILMAKTUELL: Hugh Jackman gliste bredt da «The Wolverine» hadde premiere i London tirsdag kveld. Foto: All Over Press
VAKTE OPPSIKT: TV-profil og sanger Kimberly Wyatt var gul som en påskekylling og lyste opp Leicester Square. Foto: All Over Press
VINKET: Tao Okamoto vinket til fansen som hadde stått i kø i mange timer for å se filmens stjerner. Foto: All Over Press
TØFF: Den japanske modellen og skuespilleren Rila Fukushima stilte i blå og sort buksedress. Foto: All Over Press
KORT OG GODT: TV-profil og moteblogger Amal Fashanu stilte i en turkis minikjole med hudfarget tilbehør. Foto: All Over Press
STJERNER: Tao Okamoto, Hugh Jackman og Rila Fukushima poserte sammen på den røde løperen. Foto: All Over Press
PUDDER: Den nederlandske skuespilleren Famke Janssen stilte i en pudderfarget gallakjole. Foto: All Over Press
STORSLÅTT ENTRÉ: Alles øyne var på Hugh Jackman som kom kjørende i en hvit Audi. Foto: All Over Press
PÅ SHOPPING: Hugh og kona Deborra tilbrakte mandag ettermiddag på shopping i London. Foto: All Over Press