Tori Spelling fra «Beverly Hills 90210»:

Sjekk hvem som dukket opp i billigbutikken

«Beverly Hills 90210»-stjernen Tori Spellings liv har blitt snudd på hodet.

SPARER PÅ PENGENE: Tori Spelling har i flere år slitt med store økonomiske problemer. Derfor er det kanskje ikke så rart at hun valgte bort de dyre butikkene i Beverly Hills til fordel for en vanlig kjedebutikk, da hun dro på juleshopping mandag. Foto: Mega
SPARER PÅ PENGENE: Tori Spelling har i flere år slitt med store økonomiske problemer. Derfor er det kanskje ikke så rart at hun valgte bort de dyre butikkene i Beverly Hills til fordel for en vanlig kjedebutikk, da hun dro på juleshopping mandag. Foto: Mega Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Som datter av den kjente film- og TV-produsenten Aaron Spelling, har Tori Spelling (44) vokst opp i en av USAs rikeste familier.

På 90-tallet tjente hun selv millioner, da hun spilte en av hovedrollene i TV-serien «Beverly Hills 90210».

Men de siste årene har de økonomiske problemene tårnet seg opp, og shopping i designergaten Rodeo Drive har blitt byttet ut med handling på salg sammen med «mannen i gata».

90-TALLS STJERNE: Tori Spelling (bak t.v.) sammen med flere av kollegene i 90-talls serien «Beverly Hills 90210» Foto: All Over Press
90-TALLS STJERNE: Tori Spelling (bak t.v.) sammen med flere av kollegene i 90-talls serien «Beverly Hills 90210» Foto: All Over Press Vis mer

Mandag dukket Tori opp i kjedebutikken Target i Woodland Hills-området i Los Angeles sammen med sin datter Stella.

Joggebukse og trailercaps

Der handlet hun ifølge Radaronline både julegaver og barneklær i tilbudsseksjonen, hvor skjortene koster 48 kroner stykket, ifølge Radaronline.

Tori - som er vant til å stråle på den røde løperen i gallakjoler - hadde byttet ut festantrekket med joggebukse og trailercaps.

Og den tidligere TV-stjernen lot seg ikke affisere av blikkene fra de andre handlende da hun sammen med datteren sjekket ut varene i butikken.

Toris pengeproblemer har de siste årene skapt flere overskrifter i amerikanske medier.

I januar avslørte Tori Spellings mor, Candy Spelling (72), at «Beverly Hills 90210»-stjernen og hennes familie har store økonomiske problemer.

2017: Det var ikke lett å kjenne igjen Tori Spelling da hun dukket opp på handletur mandag i Woodland Hills. Foto: MEGA
2017: Det var ikke lett å kjenne igjen Tori Spelling da hun dukket opp på handletur mandag i Woodland Hills. Foto: MEGA Vis mer
2006: Tori Spelling på den røde løperen under MuchMusic Awards i Toronto i 2006. Foto: AP
2006: Tori Spelling på den røde løperen under MuchMusic Awards i Toronto i 2006. Foto: AP Vis mer

Tori skal kun ha arvet en svært beskjeden del av formuen til faren, etter hans bortgang i 2006.

Nå skal hun blant annet skylde over 338 000 kroner til kredittkortselskapet American Express.

Fra premieren til Lego Ninjago i 2017. Video: Splash News Vis mer

Tori og ektemannen Dean McDermott (51) ble også dømt til å betale rundt 1,8 millioner kroner i bot, da de ikke møtte opp til rettssaken om et ubetalt lån med City National Bank tidligere i år.

Banken hevdet at paret skyldte omlag 3,5 millioner norske kroner. Det kom frem i dokumentene i mai at de kun hadde klart å tilbakebetale rundt halvparten av beløpet.

UFORMELL STIL: Tori holdt en lav profil, da hun handlet i joggebukse, vid skjorte og trailercaps. Foto: Mega
UFORMELL STIL: Tori holdt en lav profil, da hun handlet i joggebukse, vid skjorte og trailercaps. Foto: Mega Vis mer

Og i februar fikk familieøkonomien et nytt skudd for baugen ifølge nettsiden Radaronline, fordi hennes ektemann Dean McDermott skal skylde over 400 000 kroner i ubetalte barnebidrag til sin eks-kone.

Ifølge Radar Online skylder stjerneparet også de amerikanske myndighetene rundt 8,7 millioner norske kroner.

I mars ble Tori og Dean foreldre til deres femte felles barn, nemlig den vesle gutten Beau (5 mnd.).

Paret er fra før av foreldre til Liam (10), Stella (9), Hattie (6) og Finn (5). I tillegg har Dean sønnen Jack (20) fra et tidligere ekteskap.

STOR FAMILIE: Tori og ektemannen Dean med barna Beau, Liam, Stella, Hattie og Finn. Foto: NTB Scanpix
STOR FAMILIE: Tori og ektemannen Dean med barna Beau, Liam, Stella, Hattie og Finn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Også forholdet til Dean og Tori har vært preget av flere kriser de siste årene.

Etter at Dean var utro mot Tori under en reise i 2013, har forholdet nærmet seg slutten ved flere anledninger. Som følge av det har paret benyttet seg av terapi siden utroskapen ble kjent.

I et eksklusivt intervju med People kom det i april frem at det trøblete forholdet hadde fått en ny gnist etter fødselen til Beau.

- Vi har jobbet med alt. Forholdet slik vi kjenner det, døde. Vi måtte gravlegge det og begynne på nytt. Det tok tid å bygge om ekteskapet på nytt. Og nå, som vi har en ny baby, gir det mening, sa Tori til People.

LES OGSÅ: - Nye problemer for Tori og ektemannen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer