Sjekk hvem som dro på shopping uten bukse!

Lady Gaga trosset minusgrader i Paris...

MINUSGRADER: Lada Gaga droppet buksene da hun dro på shopping i Paris - dette på tross av at gradestokken viste minusgrader. Foto: All Over Press
MINUSGRADER: Lada Gaga droppet buksene da hun dro på shopping i Paris - dette på tross av at gradestokken viste minusgrader. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Lada Gaga er kjent for å sjokkere, men tirsdag kveld overgikk hun selv selv da hun våget seg ut i Paris - uten bukse. Dette på tross av at gradestokken viste minusgrader.

24-åringen hadde kun på seg en skinnjakke, en body, og en nettingstrømpebukse, da hun dro på shopping. Fra avstand, kunne det se ut som om Gaga til og med hadde droppet strømpebuksene, og at hun dermed gikk helt naken, skriver Dailymail.

- Hun hadde på seg en skinnjakke, en beige truse, nettingstrømpebukser, og veldig, veldig høye hæler... Men ingen bukser, sa et sjokkert øyevitne.

I tillegg hadde hun en lærrem rundt halsen, og Chanel-solbriller.

Lady Gaga, som spilte to konserter i Oslo i oktober og samtidig tilbrakte flere dager i norsk platestudio, har holdt to konserter i Paris de siste dagene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Livredd for at fortiden kommer på trykk