Sjekk hvem Rihanna tok bilde av i senga!

La ut bilde av sin voldelige eks-kjæreste Chris Brown på Twitter.

Publisert
Sist oppdatert
Se video av de to fra Berlin øverst i saken!


SEOGHØR.NO: Rihanna (24) og Chris Brown (23) gjør alt annet enn å prøve og benekte de gjentatte ryktene om en romantisk gjenforening.

Eksparet har i løpet av de siste månedene til stadighet dukket opp på samme arrengementer og flørter uhemmet med hverandre.  

Torsdag sist uke reiste hun blant annet til Berlin, hvor Brown holdt konsert, for å feire Thanksgiving sammen med ham.

-  Helt alene på mitt store jetfly. Ser deg snart elskling, skrev hun på Twitter.

Søndag fortsatte «Umbrella»-stjernen gi hint til fansen om at de har funnet tilbake til hverandre da hun postet et bilde av Chris i bar overkropp liggende på en seng på både Twitter og Instagram.

En kilde nær Rihanna hevder popstjernen vil bekrefte forholdet i løpet av kort tid.

- Hun jobber veldig hardt i studio, men snakker med Chris hele tiden. Når hun blir ferdig med albumet vil de ikke lenger legge skjul på kjærligheten. Hun må fokusere og få albumet ferdig først, sier en kilde til nettsiden HollywoodLife.

I 2009 gjorde Rihanna det slutt med Chris etter at han slo henne før Grammy-utdelingen. Fans, presse og venner fordømte raskt forholdet og Brown fikk massiv kritikk etter hendelsen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Avlyser konsert etter protester

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer