Sjekk hvem DiCaprio dater nå!

Nysingle Leonardo DiCaprio og «Gossip Girl»-stjernen Blake Lively viste franske følelser i Cannes.

PÅ ROMANTISK BÅTTUR: Blake Lively og Leonardo DiCaprio så ut som et par da de på 17. mai dro på en romantisk båttur sammen med regissør Steven Spielberg og hans kone Kate Capshaw. Foto: All Over Press
PÅ ROMANTISK BÅTTUR: Blake Lively og Leonardo DiCaprio så ut som et par da de på 17. mai dro på en romantisk båttur sammen med regissør Steven Spielberg og hans kone Kate Capshaw. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespilleren Leonardo DiCaprio (36) rørte en hel verden til tårer i sin gjennombruddsrolle i filmen «Titanic» i 1997.

I filmen finner DiCaprios rollefigur sin store kjærlighet ombord på det berømte skipet, og nå kan historien ha gjentatt seg for 36-åringen.

På 17. mai inviterte Leonardo «Gossip Girl»-stjernen Blake Lively (23) ombord på sin luksusyacht utenfor den franske byen Cannes, som for øyeblikket arrangerer sin berømte filmfestival.


Paret skal ifølge Daily Mail ha klemt hverandre hjertelig flere ganger under båtturen, der også stjerneregissøren Steven Spielberg (65) og hans kone Kate Capshaw deltok.

De to skuespillerne skal også ha tilbragt tid sammen på Hotel de Cap Eden Roc inne på land før de de dro til sjøs.

- De så ut som et par og hadde ikke øyne for andre enn hverandre, sier et øyenvitne til Daily Mail.


Avisen trykker i dag  bilder av de to idet de omfavner hverandre. Det får fansen til å spekulere i om det er noe mer enn vennskap mellom

Allerede i 2010 begynte kjærlighetsryktene å løpe rundt paret, etter at de to ble observert mens de spiste middag sammen i New York.

Etter middagen har imidlertid Leonardo og Blake holdt avstand offentlig, blant annet på grunn av DiCaprios forhold til modellen Bar Refeali.

Men etter at det i forrige uke ble slutt mellom Leonardo og den israelske skjønnheten, som også er på plass i Cannes, er det fritt fram for et eventuelt nytt forhold.

Hverken DiCaprio eller Lively har så langt kommentert de nye ryktene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det er slutt mellom dem

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer