TOPPMØTE: Arbeiderpartiets Jonas Gahr Støre omgås gjerne topppolitikere, som Tony Blair, med den aller største selvfølgelighet og uten å gjøre tabber. Men på Twitter gikk det litt galt på dag en.. Foto: SCANPIX
TOPPMØTE: Arbeiderpartiets Jonas Gahr Støre omgås gjerne topppolitikere, som Tony Blair, med den aller største selvfølgelighet og uten å gjøre tabber. Men på Twitter gikk det litt galt på dag en.. Foto: SCANPIXVis mer

Sjekk Gahr Støres Twitter-tabbe

- Det var litt drøyt!

SEHER.NO:  Jonas Gahr Støre har kastet seg på Twitter-bølgen. Nesten en hel dag og 140 tegn seinere gikk også en av norges mest populære politikere i baret - men det spørs om han ikke fikk noen yngre velgere på veien...

For selv om Gahr Støre sjelden bommer når han bruker 1300 ord, gikk det helt i ball på hans 140 Twitter-tegn på tirsdag.

For da Støre skulle presentere eldreplanen som ble lagt fram, snek det seg inne en aldri så liten feil.

”Vi skal alle bli eldre - les eldreplanen lansert av Jens i dag. Solid løft for neste periode,”skrev Gahr Støre på Twitter og linket til denne siden. (ekstern link)

Men om alle skal bli eldre, var det ikke helt meningen at Gahr Støre sendte sin Twitter-menighet til en playliste på Grooveshark med gangsterrappere som Snoop Dogg, Dr. Dre og sangen "Piste" av Eminem.

Reaksjonene lot selvsagt ikke vente på seg, og det var en ydmyk Gahr Støre som en time seinere kom med følgende beklagelse:

"Sorry, la ut feil om Aps eldreplanen, eminem var litt drøyt, ikke like lett dette plunderet med å linker: Prøv: http://tiny.cc/eEUIQ."

Linken denne gangen var hakket mer valgkamporientert.

Men heller ikke Gahr Støre selv, eller hans politiske rådgiver Tarjei Skirbekk har noen god forklaring på hvorfor det var akkurat Eminem-linken som dukket opp. Men de tar det hele med godt humør.

- Noen innkjøringsproblemer må man regne med. I Twitter forkortes linkene etter at man har lagt dem ut og vi tenkte at "dette er jo strålende" da Jonas hadde lagt ut posten i 22-tiden i går kveld. Men det var han selv som merket det, og sendte meg tekstmelding med at: "det er noe feil her". Og han har svart både de som har kommentert det, og laget en egen post på hjemmesiden. Men hvordan akkurat den linken kom inn får vi aldri vite, sier Skirbekk til Seher.no.

- Så dette er ikke musikken han vanligvis hører på når han er på kontoret?

- Jeg tror jeg kan bekrefte at det ikke er det han hører på, nei.

- Han har kasnkje fått noen nye velgere på dagens twitring da, kanskje?

- Dette var ikke gjennomtenkt i det hele tatt, og jeg tror nok det skal mer til å få nye velgere. Dette var en nybegynnerblunder, sier Skirbekk humoristisk.

Mandag åpent Gahr Støre for øvrig Oslo Jazzfestival, og fredag åpner han Oslo Kammermusikkfestival. Det er nok uansett musikk som står hans hjerte nærmere.

Men på Twitter kommer han med en aldri liten innrømmelse etter at feilen ble oppdaget.

"Det var nok altså en feil. Ikke akkurat fan, men har hatt dem som ringelyd på en mobil en gang og hører på når sønnene mine spiller," skriver Gahr Støre.

Har du et kjendistips? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Siv Jensen: Savner ikke mann og barn

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.