Sjekk familieduetten

Pub-drømmen til tidligere «Idol»-deltager Vegard Leite er byttet ut. Nå samarbeider han med onkel Bård. Se den splitter nye musikkvideoen!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Se musikkvideoen øverst i saken!

I 2011 kom Vegard Leite (21) på andreplass i «Idol». Han hadde god støtte på hjemmebane, blant annet hos onkelen Bård (29). Bård deltok selv i «The Voice» på TV 2. Nå har de startet et samarbeid og er ute med singelen «Your eyes».

- Jeg har Bård som forbilde. Etter «Idol» har det vært lettere å få seg jobb. Så ble det bare slik at vi begynte å spille i lag, sier Vegard til Seoghør.no.

I dag ble musikkvideoen og deres nye singel «Your Eyes» sluppet - og duoen er storfornøyde.
Men å være i familie kan ha sine utfordringer.

- Det har gått bra så langt. Vi klarer å skille privatlivet og jobb. Krangler vi på jobb, så er vi venner på fritiden og omvendt, fleiper Bård.

Etter at begge deltok i hver sin talentkonkurranse har de merket at det er lettere å få seg spillejobb.

- Tidligere fikk vi kanskje en 100-lapp for å kjøpe oss en is etter en konsert. Nå er det litt enklere. Vi har fått god respons på Facebook, innrømmer Bård.

Da Vegard deltok i «Idol» fikk han kvass kritikk fra dommer Gunnar Greve (31).
Han mente Vegard manglet ambisjoner fordi han drømte om å spille på pub.

- Hvis du har lyst til å synge på pub har du ingen verdens ting å gjøre i «Idol», sa han.

I dag ler av han det hele.

- Altså.. puben her hjemme har plass til 400 stykker. Jeg spiller jo på puben fremdeles, men nå fremover blir det flere opptredener med egne låter.

15. april slippes deres andre singel, mens albumet kommer 29. april. 

LES OGSÅ: - Jeg kan ikke være «Idol»-Jenny for alltid

På grunn av landskampen mellom Norge - Albania går «Idol» på TV 2 kl. 21.40. Se vår store TV-guide her!Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer