GLIPP: Lørdag oppdaterte statsminister Erna Solberg sine Instagram-følgere med et bilde fra møtet før NATO-pressekonferansen dagen i forveien - men det var flere som stusset da hovedpersonen selv, Jens Stoltenberg, så ut til å være kuttet bort fra bildet. Kort tid etter oppdaterte statsministeren Instagram med et nytt bilde - hvor den avtroppende Ap-lederen denne gangen var synlig.  Foto: Faksimile Instagram
GLIPP: Lørdag oppdaterte statsminister Erna Solberg sine Instagram-følgere med et bilde fra møtet før NATO-pressekonferansen dagen i forveien - men det var flere som stusset da hovedpersonen selv, Jens Stoltenberg, så ut til å være kuttet bort fra bildet. Kort tid etter oppdaterte statsministeren Instagram med et nytt bilde - hvor den avtroppende Ap-lederen denne gangen var synlig. Foto: Faksimile InstagramVis mer

Sjekk Ernas Instagram-tabbe

- Flott bilde, men hvor er Jens?

SEOGHØR.NO: Fredag denne uken ble det avholdt pressekonferanse i regjeringens representasjonsanlegg i Oslo, i forbindelse med at den tidligere statsministeren Jens Stoltenberg (55) er utnevnt som ny generalsekretær i NATO.

Statsminister Erna Solberg (53) var selvfølgelig på plass under pressekonferansen for å ønske politikerkollegaen lykke til i den nye jobben.

Før selve pressekonferansen ble avholdt var Solberg og Stoltenberg i møte sammen, og statsministeren passet på å forevige øyeblikket. Lørdag formiddag la Solberg ut bildet på Instgram-kontoen sin, og ønsket Jens nok en gang lykke til i den nye jobben.

Problemet var bare at hovedpersonen selv var kuttet bort fra selve bildet.

Tabben ble raskt oppdaget, ettersom flere følgere gjorde statsministeren oppmerksom på at den avtroppende Ap-lederen ikke var å se på bildet - og Solberg beklaget med en humoristisk tone:

«Bedre uten auto nedkjøring :)», skrev hun til bildet som viste en smørblid Stoltenberg i møte med sine politiker-kolleger.

Det er ikke første gang folk er blitt kuttet bort fra bilder som er blitt lagt ut på sosiale medier. Jens Stoltenberg selv presterte «å misse» den tidligere justisministeren Grete Faremo (58) da han tok «feminist-selfie» under 8. mars-markeringen tidligere denne måneden:

Men to uker Faremo-tabben tok Stoltenberg en ny selfie i forbindelse med Arbeiderpartiets landsstyremøte, og denne gangen fikk Ap-kollega Grete Faremo være med på bildet:

Også «kjendis-selfien» til Oscar-vertinne Elle DeGeneres (56) gikk som en farsott verden over i begynnelsen av mars, og fikk massiv oppmerksomhet nettopp fordi skuespiller-legenden Liza Minnelli (67) var kuttet bort fra stjernebildet, som ble tatt av Hollywood-kjekkasen Bradley Cooper (39) under den årlige prisutdelingen.

LES OGSÅ: Kronprinsparet tok «sykkel-selfie»