Sjekk det forfallet!

Gwyneth Paltrow har vært gjennom litt av en forvandling.

FORANDRING: I filmen Contagion har stjernen vært gjennom en forfall. Foto: All Over Press / Stella Pictures
FORANDRING: I filmen Contagion har stjernen vært gjennom en forfall. Foto: All Over Press / Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I september har den kommende filmen «Contagion» verdenspremiere.

Filmen har en stjernespekket rolleliste, med blant annet Matt Damon, Laurence Fishburne, Jude Law, Kate Winslet, Marion Cotillard og Gwyneth Paltrow i rollene.

Nå har det første bildet av sistnevnte blitt sluppet, og det er en helt annerledes Gwyneth enn det vi er vant til å se som er fotografert.

Skuespilleren ser ut til å ha vært gjennom litt av et forfall i den kommende action-thrilleren, som er regissert av Stephen Soderbergh.

Soderbergh er også mannen bak «Oceans Eleven», samt oppfølgerfilmene.

Paltrow er kjent for sitt svært strenge treningsregime, men tidligere i år under innspillingen av filmen «Country Song» fikk hun treningsnekt, og fortalte at kroppen hennes falt helt sammen.

- Det var ikke før vi var ferdige med innspilligen at kroppen min falt fullstendig sammen. Kroppen min var OK helt til slutten. Da falt den sammen, og nå sitter jeg her med svumlende problemer, sa hun ifølge ContactMusic.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Kroppen min falt sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer