Sjekk denne bildetabben!

Tori Spellings mann viste - helt ufrivillig - fram konas bryster på Twitter.

LYKKELIGE: Tori Spelling og Dean McDermott lever et lykkelig liv sammen, noe Spellings bursdagsmelding til mannen er et tydelig bevis på. Spørsmålet er bare hvor fornøyd den tidligere «Beverly Hills 90210»-stjernen er med bildet som han nylig postet Foto: All Over Press
LYKKELIGE: Tori Spelling og Dean McDermott lever et lykkelig liv sammen, noe Spellings bursdagsmelding til mannen er et tydelig bevis på. Spørsmålet er bare hvor fornøyd den tidligere «Beverly Hills 90210»-stjernen er med bildet som han nylig postet Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: TV-stjernen Tori Spelling - kjent fra 90-talls serien «Beverly Hills 90210» og sin egen realityserie «Tori & Dean» - fikk seg litt av en overraskelse da mannen hennes, Dean Dean McDermott ved et uhell postet et bilde av sin kones bryster på nettet.

Uhellet skjedde onsdag kveld, da McDermott serverte sine drøyt 70.000 Twitter-følgere et bilde av sin sønn, Liam. Det han imidlertid ikke helt tenkte på var at Tori Spelling ligger toppløs i bakgrunnen - med puppene langt innenfor kameraets synsvinkel...

Ifølge TMZ fjernet Spellings mann senere bildet - uten en forklaring på hvorfor. Det ble derimot ikke gjort tidsnok til å unngå at bildet ble spredd verden rundt.

Før man har for mye moro med at Tori tydeligvis ligger toppløs med barn i nærheten, må man huske at 38-åringen fødte sitt tredje barn, Hattie, i oktober - og at hun med det nok trenger å ha brystene nokså tilgjengelige for den nyfødte.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Til sykehus etter fødselen   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer