Sjekk den VM-magen!

Fotball-stjernen lanserer ny undertøyskampanje under VM.

LETTKLEDD REKLAME: Christiano Ronaldo viser fram kroppen sin i ny reklame for Emporio Armani. Foto: Emporio Armani
LETTKLEDD REKLAME: Christiano Ronaldo viser fram kroppen sin i ny reklame for Emporio Armani. Foto: Emporio Armani Vis mer
SEHER.NO: Fotballstjernen Christiano Ronaldo er en av de største profilene i sommerens fotball-VM, men spektakulære finter og skudd er ikke det eneste den 24 år gamle portugiseren er i ferd med å bli kjent for.

I likhet med sin tidligere lagkamerat i Manchester United, David Beckham, har nemlig Ronaldo sagt ja til å stille opp i en ny kampanje for undertøysmerket Emporio Armani.

Også tidligere i år stilte Ronaldo opp for undertøysmerket, men på grunn av at den lanseres under VM, vil nok den nye kampanjen vekke atskillig større oppsikt.

Den nye kampanjen skal ifølge People vises på store reklameplakater i byer som London, Los Angeles og New York, men det er foreløpig ikke kjent om de vil komme til Norge.

Kvinnelige norske Ronaldo-fans kan imidlertid trøste seg med at Emporio Armani har varslet at de vil lansere en reklamefilm med en lettkledd Ronaldo på internett i juli...

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun kan ødelegge for Ronaldo