MYE HUD: Vakre Miranda Kerr har vist mye hud under moteuken i Paris. Men høstluften gjorde at hun måtte ty til en frakk på vei ut av bilen til Louis Vuitton-visningen. Foto: All Over
MYE HUD: Vakre Miranda Kerr har vist mye hud under moteuken i Paris. Men høstluften gjorde at hun måtte ty til en frakk på vei ut av bilen til Louis Vuitton-visningen. Foto: All OverVis mer

Sjekk den utringningen

Modellen gikk fra det ene dristige antrekket til det andre, under moteuken i Paris.

SEOGHØR.NO: Victorias Secret-engelen Miranda Kerr (31) fikk mye oppmerksomhet i fjor høst, da det ble kjent at hun og ektemannen Orlando Bloom gikk hvert til sitt. Det som hadde fremstått som det lykkeligste ekteskapet i kjendisverdenen, ser nå ut til å være den lykkeligste skilsmissen på lenge, siden eksene ofte avbildes smilende sammen - for sønnens skyld.

Men under moteuken i Paris sørget hun for å få fotografenes fulle oppmerksomhet helt på egenhånd.

Den australskfødte modellen viste nemlig svært mye hud i sine nøye planlagte antrekk. Onsdag satt hun blant publikum på Louis Vuitton-visningen, og var kledd i en åletrang top med vid utringning nesten ned til navlen.

Artikkelen fortsetter under bildet...

HEI PÅ DEG: Ingen tvil om at Miranda Kerr ønsket å bli fotografert da hun gikk på visningen til Louis Vuitton. Foto: Stella Pictures
HEI PÅ DEG: Ingen tvil om at Miranda Kerr ønsket å bli fotografert da hun gikk på visningen til Louis Vuitton. Foto: Stella Pictures Vis mer

På en boklansering for Carine Roitfelds tirsdag kveld, hadde Miranda på seg en fotsid kjole med dyp utrigning og gjennomsiktige partier som viste både navle og lår. Kjolen er signert Emilio Pucci, hvor norske Peter Dundas er sjefsdesigner.

Et belte med røde detaljer i livet understreket supermodellens smale midje.

- Peekaboo, skriver nettstedet Daily Mail til et av bildene av antrekket.

Artikkelen fortsetter under bildene...

DYPT: Miranda Kerr sparte ikke på kløfta under moteuken i Paris.  Foto: PJB/SIPA/All Over Press
DYPT: Miranda Kerr sparte ikke på kløfta under moteuken i Paris. Foto: PJB/SIPA/All Over Press Vis mer

IKKE BARE BODY: Miranda Kerr hadde også en gjennomsiktig kjole på i høstkalde Paris. Foto: Stella Pictures
IKKE BARE BODY: Miranda Kerr hadde også en gjennomsiktig kjole på i høstkalde Paris. Foto: Stella Pictures Vis mer

Tidligere samme dag var Miranda blant publikum under visningen til Shiatzy Chen. Da hadde hun kledd seg i en svart body, med en fullstendig gjennomsiktig kjole over. Og som en ekstra service til de som følte at de ikke fikk sett nok av bodyen, la hun ut bilde av seg selv i den på Instagram.

Vil utforske

Etter at det ble kjent at ekteskapet mellom Kerr og Bloom var over, har supermodellen  blant annet blitt koblet til den australske milliardæren James Packer (46), men i et intervju med britiske G.Q. fortalte skjønnheten at hennes neste kjæreste ikke nødvendigvis trenger å være en mann.

- Jeg liker både menn og kvinner. Jeg er åpen for å utforske, så aldri si aldri, forteller den australskfødte modellen til magasinet, ifølge HelloMagazine.

LES OGSÅ: Delte ammebilde