Sjekk den tatoveringen!

Cameron Diaz' ektemann Benji Madden stjal rampelyset med gigantisk hode-tatovering.

NYTT BLEKK: Store deler av kroppen til Benji Madden er dekket av tatoveringer, men den nye hode-tatoveringen vekket ekstra mye oppsikt. Her forlater han en restaurant i Hollywood med kona Cameron Diaz.  Foto: Splash News
NYTT BLEKK: Store deler av kroppen til Benji Madden er dekket av tatoveringer, men den nye hode-tatoveringen vekket ekstra mye oppsikt. Her forlater han en restaurant i Hollywood med kona Cameron Diaz. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den vakre skuespilleren Cameron Diaz (43) skaper ofte hysteri når hun viser seg ute, men lørdag var det ektemannen Benji Madden (36) som stjal all oppmerksomheten.

Den hardbarka rockeren viste nemlig frem sin nyeste tatovering - en dødningsskalle som pryder hele bakhodet til musikeren. Over skallen er det tatovert et geometrisk mønster som strekker seg helt ned i pannen.

Paret ble fotografert etter en romantisk middag i West Hollywood.

Selv om Cameron som vanlig var flott i en knelang blomstrete kjole, var det Madden fotografene kastet seg over denne kvelden. Rockeren har ennå ikke fortalt noe om det nye kunstverket, men har tidligere stolt vist frem andre tatoveringer. Diaz og Madden giftet seg i januar og en måned senere hadde Benji tatovert konas navn over brystkassen.

STORT KUNSTVERK: Tatoveringen dekker store deler av musikerens hode og strekker seg ned i pannen hans.  Foto: Splash News
STORT KUNSTVERK: Tatoveringen dekker store deler av musikerens hode og strekker seg ned i pannen hans. Foto: Splash News Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Delte sin kjærlighet på sosiale medier

Det er ingen tvil om at Madden er svært forelsket og på Instagram er det tydelig at den tøffe rockeren har en myk side. I slutten av august, da Cameron fylte 43 år, skrev «Good Charlotte»-stjernen en kjærlighetserklæring på Instagram.

- Gratulerer med dagen til min vakre kone. Mine beste venn og alt annet - det er så mye mer jeg kunne skrevet. Jeg er verdens heldigste mann - jeg får tilbringe resten av livet akkurat her. Jeg elsker denne kvinnen!! Mange flere, baby!!

Prøver å bli gravid

Cameron og Benji ble sammen i fjor sommer etter å ha blitt introdusert av Maddens svigerinne og Diaz’ venninne Nicole Richie.  Det gikk ikke lang tid før Benji gikk ned på kne og paret giftet seg i sitt hjem i Beverly Hills i januar. Nå ønsker de å stifte familie og «Alle elsker Mary»-stjernen skal ha tatt et år fri fra skuespillerkarrieren for å prøve å bli gravid.

HODEPRYD: Maddens tatovering var også godt synlig bakfra. Foto: Splash News
HODEPRYD: Maddens tatovering var også godt synlig bakfra. Foto: Splash News Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Og Diaz har råd til å ta seg fri for å konsentrere seg om sin potensielt nye rolle som mor - ifølge UsMagazine tjente hun nemlig over 140 millioner kroner i 2014, for filmene «Sex tape», «The Other Woman» og filmversjonen av musikalen «Annie».

Paret bor i en overdådig luksusvilla i Beverly Hills, som skuespilleren kjøpte til rundt 80 millioner kroner i 2010.

LES OGSÅ: Bannet før hun gikk opp kirkegulvet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer