Sjekk den sveisen!

Sangstjernen overrasket alle...

OVERRASKET: Rihanna overrasket alle med sin nye frisyre. Foto: Stella Pictures
OVERRASKET: Rihanna overrasket alle med sin nye frisyre. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Superstjernen Rihanna (22) har lenge vært kjent for sitt korte hår. Men da hun entret scenen under Rock in Rio-festivalen i Madrid på lørdag, var det mange som virkelig sperret øynene opp.

Stjernen hadde nemlig farget håret knallrødt, og fjernet alt håret på siden av og bak i hodet. Det kunne se ut som om hun ønsket å gi den beryktede «bolleklippen» en ny tid.

Og den nye frisyren går selvsagt ikke usett forbi blant kjendismediene verden over. Den velkjente bloggeren Perez Hilton skryter av Rihannas nye utseende.

- Vi liker det! skriver han på sin nettside.

Spekulasjonene har den siste tiden gått på om stjernen skal være klar for å bli mamma. I den anledning uttalte Rihanna at hun er svært engstelig for å føde, og vurderer isteden å adoptere.

- Jeg er virkelig redd for å føde, men jeg vil gjerne bli mor en dag. Også hvis det betyr at jeg er nødt til å adoptere, avslørte hun ifølge Kig Ind i et radiointervju.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er redd for å føde