FØR: Slik så Emma ut før hun var hos frisøren. Foto: All Over Press
FØR: Slik så Emma ut før hun var hos frisøren. Foto: All Over PressVis mer

Sjekk den sveisen!

Superstjernens nye frisyre splitter fansen.

SEHER.NO: «Harry Potter»-stjernen Emma Watson (20) har forandret på utseendet sitt. Hun har nemlig gjort som så mange stjerner har gjort før henne, fjernet sine lange lokker.

På sin Facebook-side lastet 20-åringen opp et bilde av seg selv med svært kort hår. Ifølge Showbizspy.com har stjernen besøkt Cutler Salon i New York.

Og den nye looken splitter Watsons fans. Mange skriver at de synes Emma ser fantastisk ut, men en rekke fans klør seg i hodet og spør hva i all verden det var hun tenkte på.

Hva synes du om Emmas nye frisyre? Stem i feltet til høyre!

Emma bekreftet nylig at hun for tiden dater Burberry-modellen og rockestjernen George Craig, selv om hun i begynnelsen slo tilbake mot ryktene.

- Vi har vært venner siden Burberrys fotoshoot. Og da jeg var i USA, fikk jeg være med George mens han spilte inn sin nye musikk. Jeg kunne ikke tro hvor bra musikken var. Alt han gjorde var glimrende, fortalte Watson ifølge nettstedet.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vi er bare gode venner