SKIFTER STADIG SVEIS: Aksel Hennie må forandre sveis for hver film han spiller i. Her fra «I et speil, i en gåte» (t.v), «Lønsj» og «Hodejegerne». Til hverdags trives han godt med lue, som her, fra premieren på «Kongen av Bastøy» (t.h). Foto: Filmweb / Stella Pictures
SKIFTER STADIG SVEIS: Aksel Hennie må forandre sveis for hver film han spiller i. Her fra «I et speil, i en gåte» (t.v), «Lønsj» og «Hodejegerne». Til hverdags trives han godt med lue, som her, fra premieren på «Kongen av Bastøy» (t.h). Foto: Filmweb / Stella Pictures Vis mer

Sjekk den sveisen!

Aksel Hennie har hatt en rekke hårfine forandringer i løpet av sin skuespillerkarriere.

Publisert
SEHER.NO: Fredag kom traileren til actonthrilleren «Hodejegerne», som er basert på Jo Nesbøs bestselgende thriller med samme navn fra 2008.

Se traileren nederst i saken!

I hovedrollen ser vi Aksel Hennie (35) som kunsttyven Roger Brown, og i filmen er den anerkjente skuespilleren noe mer hårfager enn til vanlig.

Hennie er kjent som en av Norges beste skuespillere. I tillegg mestrer han rollen som regissør og manusforfatter. Opp gjennom årene som skuespiller har Hennie også gjennomgått mange hårfine forandringer for å tilpasse seg de ulike rollene.

Se bilder av Hennies mange sveiser nederst i saken.

35-åringen har spilt alt fra homofil rødtopp i filmen «Lønsj» til skallet engel i «I et speil, i en gåte», mens han nå er aktuell som hårfarger igjen i «Hodejegerne».

I filmen spiller Hennie ektemannen til Christer Falcks kone Synnøve Macody Lund, og danske Nikolaj Coster-Waldau spiller Hennies nemesis Claes Greve.

«Hodejegerne» har premiere på norske kinoer 26. august.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her kliner Tone til fra scenen


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer