Sjekk den stilforandringen!

- For Frp, som har slagordet «for folk flest», er det viktig at de også bekrefter av de går kledd som folk flest.

I DONGERI OG T-SKJORTE: Siv Jensen var folkelig kledd under valgkampstarten i Stokke på lørdag. Foto: SCANPIX
I DONGERI OG T-SKJORTE: Siv Jensen var folkelig kledd under valgkampstarten i Stokke på lørdag. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Frp-leder Siv Jensen (41) er tilbake i jobb etter at hun brakk ryggen på to steder i en båtulykke på Kristi himmelfartsdag, som Seher.no var de første til å rapportere.

I helgen dukket 41-åringen opp under et partimøte i Stokke, og de oppmøtte fikk se en mer  folkelig Jensen enn tidligere.

Ifølge Dagbladet har Frp, etter at de opplevde markant fall på meningsmålingene den siste tiden, bestemt seg for å bytte ut kontorklærne med vanlige arbeidsklær for å virke mindre snobbete.


I helgen dukket både Jensen og partikollegaene Carl I.Hagen og Per Sandberg opp i olabukse og t-skjorte.

Kommunikasjonssjef i Frp, Fredrik Färber, avviser til Dagbladet at de folkelige klærne er planlagt fra partiledelsens side. Det samme hevder Sandberg.

- Det er helt tilfeldig. På sommerstevnet i helgen, hadde alle t-skjorte, både tillitsvalgte og folkevalgte. Det er et behagelig plagg, sier Sandberg til Dagbladet.


Administrerede direktør i kommunikasjonsbyrået Burson Marsteller Norge, Sigurd Grytten, håper imidlertid ikke at klesvalget er tilfeldig.

- For Frp, som har slagordet «for folk flest», er det viktig at de også bekrefter av de går kledd som folk flest, sier han til avisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har jo ikke brukket hodet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer