SLET: Kelly Brook slet voldsomt med å komme seg opp på de ustø vannskiene. Og da hun endelig fikk vaklet seg opp, var hun ikke helt heldig med stilen.  Foto: All Over Press
SLET: Kelly Brook slet voldsomt med å komme seg opp på de ustø vannskiene. Og da hun endelig fikk vaklet seg opp, var hun ikke helt heldig med stilen. Foto: All Over Press Vis mer

Sjekk den stilen!

- Dette er vel ikke helt ditt rette element?

SEHER.NO: Den britiske modellen og skuespillerinnen Kelly Brook (30) har vært i vinden etter at det tidligere denne måneden ble kjent at hun hadde endt sitt forhold til rugbystjernen Danny Cipriani (22).

Denne uken har sexy Brook vakt oppsikt på ferietur på øyparadiset Barbados, hvor hun blant annet har nytt late sol-dager sammen med 16 år gamle Sam Watson -  sønn av Kellys millionærvenn Eric Watson.
 
Se flere bilder fra Kellys badeferie her!

Iført en rekke forskjellige bikinier, har 30-åringen, som flere ganger er kåret Storbritannias mest sexy kvinne, posert villig for paparazzifotografene, og det er nok mange menn der ute som har frydet seg stort over de sexy bildene.

Onsdag bestemte imidlertid Kelly seg for å vise seg fra en ny og litt mer sporty side, skriver Daily Mail.
 
Etter et lyn-kurs med en instruktør skulle nemlig modellen prøve seg på vannski, men det hele viste seg å være mye vanskeligere enn hun hadde trodd.

I en alt annet enn elegant positur strevde Kelly voldsomt med å komme seg opp på skiene, og endte da opp med en rekke knall og fall.
 
- Ut fra det livredde ansiktsutrykket hennes, er det lett å se at vannski ikke er hennes rette element, skriver Daily Mails journalist.

Etter å ha kommet seg vaklende opp, for så å falle rett ned igjen, bestemte Kelly seg tilslutt for at nok fikk være nok, og resten av ettermiddagen tilbragte hun da med soling og snorkling.

Bli fan av Seher.no på Facebook her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Har Kelly en ny mann, igjen?