Sjekk den sminketabben!

Skuespilleren hadde smørt for tjukt på da hun signerte skandale-biografi...

UHELDIG: Da skuespiller Ashley Judd dukket opp hos bokhandelen Barnes & Noble for å signere eksemplarer av sin nye selvbiografi, «All Things Bitter And Sweet: A Memoir», var det nok sminken heller enn boken som vekket oppmerksomhet...   Foto: Stella Pictures
UHELDIG: Da skuespiller Ashley Judd dukket opp hos bokhandelen Barnes & Noble for å signere eksemplarer av sin nye selvbiografi, «All Things Bitter And Sweet: A Memoir», var det nok sminken heller enn boken som vekket oppmerksomhet... Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Filmskuespiller Ashley Judd (42) vakte denne uken oppmerksomhet med lanseringen av sin selvbiografi «All That Is Bitter & Sweet».

I boka avslører hun blant annet oppsiktsvekkende detaljer om sin vanskelige oppvekst, depresjoner og selvmordstanker. Men 42-åringen, som er datter av countrystjernen Naomi Judd (65), fikk også mye oppmerksomhet under en boksignering i New York onsdag.

Skuespilleren troppet opp hos bokhandelen Barnes & Noble iført en yndig blomstrete kjole for å signere selvbiografien - men det var ikke stjernens antrekk som vakte størst oppsikt. Judd hadde nemlig begått en gedigen sminketabbe - både nesa og hele øyepartiet hennes var tydelig bestrødd med altfor mye hvitt pudder!


Resulatet var at skuespilleren så ut til å dyppet fjeset i en melisboks - eller en haug med kokain à la «Scarface», en «look» som ikke er flatterende for noen. Bakgrunnen for sminketabben var sannsynligvis at 42-åringen skulle friske opp ansiktet ved hjelp av lysreflekterende highlight-pudder. Men kombinasjonen blitzregn og pudderoverskudd var derimot mer pinlig enn foryngende...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kan denne virkelig være ekte?  


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer