Sjekk den selvbruningstabben!

- Veldig pinlig.

FEIL NUMMER TO: Da Aguilera stod på scenen kunne man se at selvbruningskremen rant nedover leggene hennes. Foto: All Over Press
FEIL NUMMER TO: Da Aguilera stod på scenen kunne man se at selvbruningskremen rant nedover leggene hennes. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sangstjernen Christina Aguilera (31) opptrådte lørdag i begravelsen til soul-dronningen Etta James, som 20. januar gikk bort.

Aguilera fikk i etterkant kritikk for å stille i et antrekk med altfor dyp utringning, et antrekk som overlot lite til fantasien.

Nå viser seg at det ikke er den eneste tabben sangeren gjorde i begravelsen. Daily Mail påpeker nå en ny tabbe for Aguilera.

Før 31-åringen begynte å synge, holdt hun en kort tale for de fremmøtte. Og allerede da begynte selvbruningskremen å renne fra låret og nedover leggene til stjernen.

Christina skal selv ha forstått hva som var i ferd med å skje, og forsøkte febrilsk å tørke det hele vekk med jakkeermet. Men til ingen nytte.

«Veldig pinlig», skriver danske BT om hendelsen.

Artisten fikk i november kritikk etter å ha stått på scenen i Los Angeles.

«Det så ut som hun var i smerter da hun tøt ut av den bandasjeaktige kjolen. Kanskje hun burde valgt en større størrelse. Det så ut som om hun var mye tyngre enn det hun påstår å være», skrev Daily Mail den gangen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun tyter ut av kjolen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer