MUSKULØS: Jada Pinkett-Smith har en svært muskuløs rygg. Hun avslørte nylig at hun helst vil gå naken - det er lett å skjønne hvorfor... Foto: All Over Press
MUSKULØS: Jada Pinkett-Smith har en svært muskuløs rygg. Hun avslørte nylig at hun helst vil gå naken - det er lett å skjønne hvorfor... Foto: All Over PressVis mer

Sjekk den ryggen!

Det ser ut til at actionheltens kone også har lagt seg i hardtrening den siste tiden...

SEHER.NO:  Jada Pinkett-Smith (38) avslørte nylig at hun foretrekker å gå naken. Og ut i fra disse bildene å dømme, jobber hun definitivt hardt for å se bra ut uten klær.

Den muskuløse kona til Will Smith gir popdronningen Madonna konkurranse når det gjelder å være Hollywoods mest muskuløse kvinne. Jada er en liten kvinne, bare 157 centimeter høy, men hun er fullspekket med bulende muskler. Hun har til og med bodybuyilder-lignende skulderblader, skriver DailyMail.

- Hvis jeg fikk det som jeg ville, hadde jeg kun brukt smykker og et fantastisk par høyhælte sko, og ingenting annet, sa Pinkett-Smith til UsWeekly nylig.

Jada ble avbildet da hun vandret gjennom Soho i New York sammen med ektemannen Will Smith (41) Jada hadde på seg en grå jumpsuit sammen med en Birkin-bag, mens hennes ektemann var kledd i Gucci og Aviator-solbriller.

«The Matrix Reloaded»-stjernens muskler er ikke der uten grunn. Det rapporteres at Jada går på en høy-protein diett, samtidig som hun har et ekstremt hardt treningsregime. Hun avslører selv at hun spiser proteinholdig mat, samtidig som hun holder seg unna kalorier. Hun trener to ganger hver dag. På morgenen trener hun kardio, mens på kvelden trener hun med vekter.

Den vakre skuespilleren er snart like muskuløs som treningsfanatikeren Madonna - som er kjent for sine armer.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: