SEXY: Nicki Minaj er halvt amerikansk og halvt fra Trinidad og Tobago. Kanskje det er de karibiske røttene hun må takke for denne rumpa? Foto: Stella Pictures
SEXY: Nicki Minaj er halvt amerikansk og halvt fra Trinidad og Tobago. Kanskje det er de karibiske røttene hun må takke for denne rumpa? Foto: Stella Pictures Vis mer

Sjekk den rumpa!

Men hvilken stjerne tilhører den?

Publisert
Se flere sexy og sprø bilder nederst i saken!

SEHER.NO: Den amerikanske rapperen og låtskriveren Nicki Minaj (26) tiltrakk seg nok mange beundrende blikk da hun var ute i London tidligere denne uken. Hiphop-stjernen var iført en trang, hvit kjole og en rimelig original h

Den formfulle 26-åringen er kjent for en ganske eklektisk stil, som gjerne inkluderer hårfrisyrer i tillegg til bekledning. Derfor er det ikke rart at hun også er blitt omtalt som hiphopens Lady Gaga.

Minaj begynte karrieren sin ved å gi ut «mixtapes», og etter at hun ble oppdaget av rapartisten Lil Wayne (28) har det bare gått oppover for den spesielle skjønnheten. Hun er faktisk blitt så populær at hun ble kastet ut fra hotellet sitt under denne ukens London-besøk på grunn av at hysteriske fans skapte bråk på hotellet. Hun har derfor sjekket inn på Landmark Hotel i stedet, ifølge Femalefirst.

Debutalbumet hennes, «Pink Friday» nådde andre plass på den amerikanske Billboard-listen høsten 2010. Hun er også den første artisten som har hatt syv låter inne på Billboards «Hot 100»-liste samtidig.

Man kan i hvert fall konkludere med at Minaj ser rimelig «hot» ut i denne kjolen - kanskje hun kan bli den nye rumpekonkurrenten til den formfulle reality-kjendisen Kim Kardashian (30)? Se bildene nedenfor og døm selv!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg måtte oppsøke en sjaman! 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer