DANSET SEG TIL TOPPS: Carsten Skjelbreid kan smykke seg med tittelen "Skal vi danse"-vinner 2009, etter å ha slå+tt Mia Gundersen i finalen. Foto: SCANPIX
DANSET SEG TIL TOPPS: Carsten Skjelbreid kan smykke seg med tittelen "Skal vi danse"-vinner 2009, etter å ha slå+tt Mia Gundersen i finalen. Foto: SCANPIXVis mer

- Sjekk den rumpa hans, da!

TV-kjendisen lot seg imponere under Skal vi danse-finalen.

Se videointervjuet med Frithjof Wilborn og Tina Thompson nederst i saken!

SEHER.NO: "Hvem kan slå Ylvis"-programleder Frithjof Wilborn (47) har hatt en tøff tid etter å ha brutt med sin kone gjennom 28 år og deretter mistet tvillingene han ventet med sin nye kjæreste Tina Thompson (24) i full offentlighet.

Lørdag satt TVNorge-profilen og kjæresten ringside i salen da Carsten Skjelbreid og dansepartneren Elena Bokoreva Wiulsrud gikk til topps i TV 2-suksessen "Skal vi danse". Og etter å ha opplevd kanskje tidenes "Skal vi danse"-show innrømmer Frithjof at han selv også kan tenke seg å entre parketten.

- Akkurat nå, ja! Det er jo show og moro, og når man ser hvor flinke folk blir til å danse - da er det håp for meg også, smiler Wilborn til Seher.no.

Så langt har faktisk den tidligere TV 2-programlederen kommet, at han har fått øvd seg litt med kjæresten på hjemmebane.

- Han er faktisk ganske flink. Vi har øvd litt på stuegulvet, og cha cha cha og samba - det har han inne, forteller Tina.


- Har du en skjult "Skal vi danse"-drøm, Frithjof?

- Nei, overhodet ikke. Jeg har vært i TV 2 i mange år, og har fulgtdette programmet i flere sesonger. Det er et veldig bra konsept, og detå være med som deltager, det krever en del altså. Men man blir veldigslank, man får en bra kropp! Jeg misunner nesten Carsten. Sepå den rumpa hans da! sier 47-åringen, som var imponert over finalenivået.


- Det var jo den beste finalen som har vært her hjemme, det var utrolig vanskelig å skille deltagerne.  Carsten vant, jeg regnet jo med det - og heiet på ham, men Mia var jo også fantastisk, mener Wilborn, som får full støtte av Tina.

- Ja, det slowfoxen hennes ga meg tårer i øynene, mener hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Advarer mot ''Skal vi Danse''

Se videointervjuet med Frithjof Wilborn og Tina Thompson her:[obj:media:8193]