PINLIG FEIL: Observante fans har oppdaget at Broadway-ikonet Ziegfeld Follies navn er feilstavet i traileren til Baz Luhrmanns nye storfilm «The Great Gatsby». Dette til tross for et budsjett på 127 millioner dollar. Foto: All Over/ Youtube
PINLIG FEIL: Observante fans har oppdaget at Broadway-ikonet Ziegfeld Follies navn er feilstavet i traileren til Baz Luhrmanns nye storfilm «The Great Gatsby». Dette til tross for et budsjett på 127 millioner dollar. Foto: All Over/ YoutubeVis mer

Sjekk den pinlige feilen!

Selv med et budsjett på 127 millioner dollar klarte ikke filmskaperne denne enkle oppgaven...

SEOGHØR.NO: Mange har ventet lenge i spenning på traileren til regissør Baz Luhrmanns nye storfilm «The Great Gatsby», og selv om den inneholder fantastiske kostymer, hete sexscener og avanserte kameraføringer er det én ting som likevel trekker kraftig ned.

Når kameraet panorerer over New Yorks Times Square i 1920-talls setting kan man tydelig se en enorm plakat med Broadway-ikonet Ziegfeld Follies feilstavet. Plakaten viser isteden navnet «Zeigfeld Follies».

En fan som lenge har ventet på traileren til den kommende filmen, som har Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan og Tobey Maguire på rollelisten, twitret en kommentar om stave-tabben.

«Med et budsjett på 127.000.000 dollar ser det ut til at ingen ble betalt for å stave Ziegfeld Follies i The Great Gatsby-traileren. Whoopsadaisy», skriver Twitter-brukeren ifølge Mail Online, mens en annen bruker skrev følgende:

«Dere stavet Ziegfeld feil. Jeg kommer ikke til å bruke 20 dollar på å se filmen deres».

Til tross for blunderen har traileren bidratt til å øke nysgjerrigheten rundt filmen, som har kinopremiere ved juletider i år.

Leonardo DiCaprio spiller Jay Gatsby mens Mulligan spiller hans kjærlighet Daisy Buchanan. Tobey Maguire spiller rollen som Daisys fetter Nick Carraway, som historien utspiller seg fra.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Har ikke møtt den store kjærligheten