VISTE RUMPA TIL FOTOGRAFENE: Kelly Brook hadde tatt på seg en gjennomsiktig tights med en kort genser over. Foto: All Over Press
VISTE RUMPA TIL FOTOGRAFENE: Kelly Brook hadde tatt på seg en gjennomsiktig tights med en kort genser over. Foto: All Over Press Vis mer

Sjekk den motetabben!

- Selv om Kelly Brook heldigvis har en figur hun kan være stolt av, var ikke antrekket det mest flatterende valget.

Publisert
SEHER.NO: Den britiske modellen, TV-profilen og skuespillerinnen Kelly Brook (31) er for tiden aktuell som frontfigur i en reklamekampanje for skjønnhetsprodukter under navnet «Lynx Excite». Der stiller 30-åringen opp lettkledd og flott, og flere nettsteder hyller bildene.

Men privat er ikke Brook helt feilfri, noe hun viste da hun spaserte rundt i Los Angeles denne uken. Stjernen hadde nemlig tatt på seg en gjennomsiktig tights, og med en kort genser over, overlot hun lite til fantasien.

- Selv om modellen heldigvis har en figur hun kan være stolt av, var ikke antrekket det mest flatterende valget. Det satte fokus på kurvene og den velskapte baken hennes, skriver Daily Mail.

Brook flyttet nylig til Los Angeles for å jobbe med skuespillerkarrieren, og har fra før av medvirket i filmen «Piranha 3D» og TV-serien «Skins».

Men det er ikke alt ved filmbyen som appellerer til 31-åringen. Nylig benyttet hun Twitter-profilen sin for å få ut frustrasjonen sin mot paparazzi-fotografene.

- I dag tok jeg på masse sminke og høye hæler, men ingen paparazzier i sikte! Hvorfor finner de meg alltid når jeg ikke har ordnet meg. Det er som om de vet det!

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Er dette hennes nye kjæreste?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer