MEGA-TABBE: I et direktesendt TV-intervju med skuespilleren Martin Short, som har vært enkemann siden 2010, spurte Kathie Lee Gifford hva hans hemmelighet i ekteskapet med kona Nancy er.  Foto: All Over
MEGA-TABBE: I et direktesendt TV-intervju med skuespilleren Martin Short, som har vært enkemann siden 2010, spurte Kathie Lee Gifford hva hans hemmelighet i ekteskapet med kona Nancy er. Foto: All OverVis mer

Sjekk den mega-tabben

Spurte Martin Short om hvordan han og kona klarer å få hverandre til å le - men kona døde for to år siden...

SEOGHØR.NO: Noen hadde tydligvis glemt å forberede den amerikanske programlederen Kathie Lee Gifford før onsdagens sending av Today Show onsdag morgen.

I et direktesendt intervju med skuespilleren Martin Short, som har vært enkemann siden 2010, spurte Kathie hva hans hemmelighet i ekteskapet med kona Nancy er. I tillegg spurte hun om hvordan de fortsatt klarer å få hverandre til å le, skriver People.com.

- I hvor mange år har du vært forelsket i henne nå? Spurte Gifford.

En oppskaket Short svarte stille at han hadde vært forelsket i henne i 36 år.

Shorts kone Nancy tapte kampen mot kreften, selv om en av skuespillerens talspersoner på et tidspunkt benektet at dette var årsaken.
 
Etter at hun ble klar over tabben, beklaget programlederen seg på luften. Onsdag ettermiddag twitret hun også om den pinlige episoden.

«Jeg sender min dypeste beklagelse til Martin Short og familien hans. Han håndterte situasjonen med enorm verdighet og snillhet og jeg er så takknemlig», skrev Kathie Lee Gifford på Twitter.

Martin Short og kona Nancy var gift i 30 år og hadde tre barn sammen. Han har spilt i en rekke filmer og TV-serier, blant annet «Damages» og «Weeds».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: TV-stjerne mistet kona