Sjekk den «MasterChef»-tabben

Ting gikk ikke helt som det skulle på slutten av TV3s nye matprogram...

MATFØLELSER: Jurymedlemmene Tom Victor Gausdal, Jan Vardøen og Eyvind Hellstrøm delte ut både klemmer og kritikk i første program av TV3s nye matkonkurranse "«MasterChef» Foto: TV3
MATFØLELSER: Jurymedlemmene Tom Victor Gausdal, Jan Vardøen og Eyvind Hellstrøm delte ut både klemmer og kritikk i første program av TV3s nye matkonkurranse "«MasterChef» Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se videointervju med «MasterChef»- programleder Jenny Skavlan nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Som programleder Jenny Skavlan (23) lovet på forhånd, ble det flere kulinariske overraskelser da TV3s nye matreality «MasterChef» hadde premiere tirsdag kveld.

Men Skavlan kom ikke bare i fokus som programleder. På slutten av programmet ble hun nemlig ufrivillig offer av en real navnetabbe sammen med jurymedlem Jan Vardøen.

Til tross for at TV3 har lagt mye ressurser i å skape blest rundt Skavlan, Vardøen og de to andre jurymedlemmene Eyvind Hellstrøm og Tom Victor Gausdal, klarte produsentene å stave navnene til de to førstnevnte feil i rulleteksten.

Jan Vardøens navn ble til «Jan Varden» mens Jenny Skavlan fikk en «d» på slutten av sitt etternavn...

Line Vee Hanum i TV3 sier til Seher.no at navneforvirringen ikke var gjort med hensikt.


- Det skyldes rett og slett en mennesklig glipp og vil bli rettet opp til neste episode.

Skavlan sa til Seher.no før sending at hun helst foretrekker bare å bli kalt «Jenny».

- Helst vil jeg bli omtalt som Jenny, enkelt og greit. Ikke pizza-Jenny, ikke «Fatso»-Jenny, ikke «nazi-splatter»-Jenny, sier hun.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!   


ANMELDELSE: Smakløst kokke-Idol

LES OGSÅ: Sammenligner pizza med sex[obj:media:8479]
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer