Sjekk den magen!

Filmskjønnhetens første barn er rett rundt hjørnet.

ENORM MAGE: Amy Adams ble avbildet etter en legetime torsdag, og det er vel liten tvil om at skuespillerinnen kan føde når som helst. Foto: Stella Pictures
ENORM MAGE: Amy Adams ble avbildet etter en legetime torsdag, og det er vel liten tvil om at skuespillerinnen kan føde når som helst. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Like før jul kom nyheten om at «Eventyr i New York»-stjernen Amy Adams (35) skal bli mamma for første gang.

Stjernen har imidlertid ikke avslørt når hun har termin, men da hun viste seg for fotografene torsdag, var det liten tvil om at fødselen er rett rundt hjørnet.

- Amy Adams så fødeklar ut da hun spaserte til bilen sin etter en legetime i Hollywood, skriver Stella. 

Skuespillerinnens enorme babymage var nemlig svært vanskelig å skjule, til tross for at 35-åringen hadde tatt på seg en stor, grå t-skjorte.

Det var i desember at Adams og forloveden Darren Legallo offentliggjorde at de venter sitt første barn.

- Jeg er så spent. Nå nyter vi bare øyeblikket. Jeg sover mye, innrømmet Adams den gang.

Paret begynte å date i 2001, og forlovet seg sommeren 2008. Ifølge Adams kommer de vordrende foreldrene til å arrangere bryllup snart.

- Det ironiske er at nå som jeg er gravid, har jeg tid til å planlegge bryllup. Og, ja, jeg er veldig spent. Akkurat nå gjør vi alt klart for babyen, og etter denne filmen, kommer jeg til å ta en pause fra jobb, sa hun ifølge Daily Mail før jul.

I tillegg til "«Eventyr i New York» har Adams de siste årene blant annet spilt i filmene «Charlie Wilson's War», «A Night At The Museum: Battle of the Smithsonian» og «Julie & Julia».

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
Fikk baby i all hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer