MOROMANN: Ricky Gervais er ikke kjent for å være av det sjenerte slaget, og denne uken fikk han folk til å le da han viste fram kløfta si på TV. Foto: Stella Pictures
MOROMANN: Ricky Gervais er ikke kjent for å være av det sjenerte slaget, og denne uken fikk han folk til å le da han viste fram kløfta si på TV. Foto: Stella PicturesVis mer

Sjekk den kløfta!

Skuespilleren viste sin kvinnelige side...

SEHER.NO: Den britiske skuespilleren Ricky Gervais (47) er godt kjent for å spøke med figuren sin, og den Golden Globe og Emmy-vinnende komikeren snakker mer enn gjerne om vekten sin.

Denne uka fikk 47-åringen mange til å trekke på smilebåndet, da han slo til og viste fram kløfta si på TV under showet "Loose Women".


Gervais omtaler seg selv gjerne som lubben, og i 2008 sa skuespilleren at han synes det er langt bedre å kjøpe nye klær etter hvert som kroppen hans vokser i bredden, enn å gå på en streng diettplan.

- Jeg står opp om morgenen, ser meg i speilet og sier til meg selv: "Oi, din feite jævel". Jeg må kaste klærne mine hver tredje måned fordi jeg blir for feit for dem, uttalte han.

47-åringen har hatt stor suksess med BBC-seriene "The Office" og "Extras", samt filmen "Ghost Town".

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nekter å slanke seg