UT PÅ TUR: Lindsay Lohan koste seg på handletur i Malibu - uvitende om at skjørtet hennes hadde hengt seg opp... Foto: Stella Pictures
UT PÅ TUR: Lindsay Lohan koste seg på handletur i Malibu - uvitende om at skjørtet hennes hadde hengt seg opp... Foto: Stella Pictures Vis mer

Sjekk den klestabben

Lindsay Lohan skulle bare shoppe i Malibu. Til de forbipasserendes store glede...

SEHER.NO: Lindsay Lohan (21) var nemlig på vei til klesbutikken Planet Blue, men hadde glemt en vesentlig ting - å dra ned skjørtet.

Filmstjernen, som ser ut til å ha erstattet dop- og alkohol-avhengigheten sin med ellevill klesshopping, var på vei til et utall trendy butikker i Los Angeles da uhellet skulle vise seg i full blomst.

I det hun forlater bilen sin for å stikke innom klesbutikken Theory, aner hun ingenting om at  deler av bakenden hennes er blottet for klær...

For tydeligvis har Lindsays skjørt satt seg fast litt høyere oppe enn vanlig. Dermed fikk de forbipasserende på gata seg litt av et sjokk når superstjernen entret butikken.

For noen dager siden dukket Lindsay opp på premieren for Paramount-filmen Cloverfield i Hollywood - med Marilyn-blondt hår og et sminkelag som nesten helt dekket over hudujevnhetene hennes.

Etter et år med medlemskap i Trio truseløs, endeløs festing, promilledom og rehab-opphold, var Lindsay Lohan dermed endelig tilbake som glamorøs superstjerne.

Men så kom altså hennes lille "uhell" på gatene i LA. Kanskje er Lindsay like avhengig av berømmelse som av sine andre utskeielser..?

21-åringen er for øvrig i gang med innspillingen av filmen "Dare to Love Me La Ritana", der hun har hovedrollen.

STOR BILDESPESIAL: Se hva stjernene gjorde i Hollywood i natt (Topp.no)

LES OGSÅ: Lindsay dater Paris' eks