<strong>BLOTTET PUPPEN:</strong> Deler av Miley Cyrus' venstre bryst var nær ved å falle ut av popstjernens dristige kjole.  Foto: Reuters
BLOTTET PUPPEN: Deler av Miley Cyrus' venstre bryst var nær ved å falle ut av popstjernens dristige kjole. Foto: Reuters Vis mer

Sjekk den kjoletabben!

Miley Cyrus var nær ved å blotte brystet på den røde løperen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Popstjernen og tidligere Disney-profil Miley Cyrus (17) var blant artistene som stod på scenen under søndagens MTV EMA Awards i Madrid.

Og 17-åringen vekket nok en gang oppsikt for sine dristige sceneantrekk.

Det var imidlertid på den røde løperen av Miley fikk mest oppmerksomhet, iført en ankellang hvit kjole med rysjer og knyting i halsen.

Popstjernens kjole var nemlig helt bar i ryggen, og som følge av det hadde hun valgt å la være å ta på seg bh.

Se stor bildespesial fra MTV-festen her!

Dettte førte til at hun var nær ved å gå på en skikkelig motesmell i det hun entret festen, for mens hun lot seg avbilde og viste ryggen til de fremmøtte fotografene, var den ene puppen hennes iferd med å «skli ut» av kjolen.
 
Heldigvis for Miley merket hun den lille tabben før det gikk for langt, og fikk dyttet bysten på plass igjen.

Men det spørs om ikke 17-åringens lille puppeblemme kommer til å få kritikerne til å rase nok en gang.

Tidligere har hun måttet tåle massiv kritikk for at hun kler seg altfor sexy til å kun være 17 år, og at hun nå var nær ved å blottet brystene, kommer nok ikke til å falle i god jord blant fansen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 
 
LES OGSÅ: - Sexy, villt og avkledd

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer