MANIKYR MED DATTEREN: Shauna Sands datter så ikke ut til å være spesielt stolt av morens antrekk da de ankom en neglesalong i Los Angeles denne uken... Foto: All Over Press
MANIKYR MED DATTEREN: Shauna Sands datter så ikke ut til å være spesielt stolt av morens antrekk da de ankom en neglesalong i Los Angeles denne uken... Foto: All Over PressVis mer

Sjekk den kjolen!

Shauna Sand slutter aldri å sjokkere med antrekkene sine...

SEHER.NO: Den tidligere Playboy-modellen Shauna Sand (39) er ikke kjent for å være av det sjenerte slaget, og er i USA blitt både berømt og beryktet for sin sans for plastisk kirurgi.

Stjernen viser mer enn gjerne fram den opererte kroppen sin, og denne uken dukket hun opp iført en svært avslørende kreasjon.

Iført en svart, heklet og gjenomsiktig kjole - som klart og  tydelig viste undetøyet hennes - tok hun med seg datteren for å få fikset neglene i Los Angeles.

39-åringen skal ifølge flere amerikanske medier ha skaffet seg både gjentatte brystforstørrelser, Botox-behandling mot rynker, retting av nesen og løfting av øyenbrynene.

I tillegg hevdes det at den barmfagre blondinen har lagt inn implantater i ansiktet for å fremheve kinnbena. Heller ikke munnen har fått være i fred, skal vi tro medienes eksperter.

- Leppene hennes er så store nå at de ser ut som om de er i ferd med å eksplodere, skrev nettstedet Makemehael.com i 2008.

Sand har de tre døtre - Alexandra, Victoria og Isabella - med den tidligere "Falcon Crest"-stjernen Lorenzo Lamas. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Vill affære med 14 år yngre stjerne