Sjekk den forvandlingen!

25-åringen viste sin nye, sylslanke kropp på moteshow.

SE, SÅ SLANK: Kelly Osbournes dansetimer ga mildt sagt resultater. Foto: All Over Press
SE, SÅ SLANK: Kelly Osbournes dansetimer ga mildt sagt resultater. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I fjor høst imponerte rockedatteren Kelly Osbourne (25) hele USA med sin innsats i den amerikanske versjonen av "Skal vi danse". Og det er tydelig at dansingen har gjort underverker for den populære jenta.

Fredag viste Osbourne soin nye kropp under New York Fashion Week, til store glede for det store antallet paparazzi-fotografer som ante overskrifter rundt 25-åringens gedigne, og soleklare, vekttap.


- Jeg har ikke vært så tynn siden jeg gikk på dop, sa Osbourne etter å ha gått ned seks kilo i høst.

Nå har hun gått ned enda mer. Kanskje også så mye at hun snart ikler seg bikinien, selv om fotografene skulle finne på å gjemme seg i buskene.

- Selv om jeg fortsatt er i god form etter at jeg var med i "Skal vi danse", er jeg ikke helt komfortabel med å bli tatt bilder av i bikini, har hun nemlig uttalt til Daily Mail.

Kelly Osbourne la ikke skjul på at hun var spent før New York Fashion Week sist uke.

- Jeg er så nervøs. Jeg skal gå for Naomi Campbell show for Haiti. Ahhhh, jeg er så spent! skrev hun på sin egen Twitter-side, ifølge Huffington Post.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.
 
LES MER: Må operere danseføttene